Hänger du med på ett Kallt Bad ?

Igår hade boken Kalla Bad release på Konstmuseet i Göteborg. Boken var aktuell redan för  några veckor sedan och jag träffade Linda & Linda på Bonnierfaktas Mingelpartaj Stockholm. De har fått super mycket uppmärksamhet kring boken och tajmingen är galet rätt – så himla kul för alla involverade och för oss som får ta del av magi att sänka ned sig i ett kallt bad. Jag är väl inte på isvaks nivån med 15 grader hindrar mig inte, så nu är jag sjukt taggad på att möta mig i lägre temperaturer. För det är det som händer känner jag själv, det är att möta sig själv och alla sina rädslor och förväntningar när man ger sig hän till det som är lite obekvämt. Nu har jag inte hunnit läsa boken men får  nog bli en jullklapp till mig själv.

IMG_9574

 

IMG_9578

ljknlnlkhj

IMG_9577

Tjejerna Linda & Linda som också går under namnet Icewomen på instagram var verkligen så coola där de satt och signerade böcker i 2 timmar med outröttligt leende och med värme. Följ dem på instagram och jag hoppas att du någon gång ser mig i ett kallt bad med dem i framtiden.

 

IMG_9579

Köp ditt eget exemplar av boken här.

Du behöver inte vara naturmänniska, träningsentusiast eller hälsofanatiker för att börja bada kallt. Allt du behöver är en gnutta nyfikenhet och en vilja att uppleva något annorlunda och starkt. Njut av kicken efter ett kallt bad och läs om alla de positiva effekter kalla bad har på både kroppen och humöret. Bada på landet eller i stan, alla kalla bad har sin tjusning. Ett salt bad i havet har en uppiggande inverkan och ett bad i en stilla sjö verkar lugnande, ett dopp i en djup och klar tjärn ger extra närhet till naturen och ett isande vinterbad ger ny energi.

Men vad behöver man? Får man doppa huvudet? Och hur blir man snabbast varm igen efter ett kallt bad? Det och många andra frågor får du svar på i den här inspirerande boken, full av starka och vackra bilder i nyskapande form. En annorlunda hälsobok för dig som vill uppleva något alldeles extra.

  1. Tack för att du kom och tack för fina ord!
    Du är en pärla.
    Kram Linda Vagnelind

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..