Become a Raw Life Educator

Lördagen den 24 november möttes ett gäng Raw Life Educators i Borås för vår årliga inspirationsresa. Anledningen till att vi detta år åkte till Borås är för att systrarna Malm som gick Raw Life Education sommaren 2018 några veckor tidigare öppnat sitt eget raw food/ veggo ställe – Systra Mii.

IMG_9751

Första starten av Raw Life Education var hösten 2012 och sedan dess är det över 110 fina människor som har fått sitt diplom och certifiering till Raw Life Educator.  Att sedan följas åt genom åren och ses då och då fyller verkligen på oss alla med inspirationskontot.

IMG_9672

Vi utforskade även andra ställen i Borås och Bästa Karin Haglund kom och berättade om hennes gröna filosofi. Och hon bjöd på supersmaskiga snacks som hon gjort till oss. Kristfrid Warner som är assisterande lärare på Raw Life Education, är specialiserad på eteriska oljor och vi fick skapa egna blandningar. Läs mer om resan här.

Raw Life Education har tre starter 2019, tre starter ( uppdelat på två tillfällen) en på våren, sommaren och hösten. Flera av tidigare deltagare har startat egna verksamheter, har det som komplement till det de befintliga företag och många har gått utbildningen för sin egen skull; Utbildningen ger dig djup och bredd inom raw food; som livsstil och att skapande av mat.

IMG_9555

 

Jag har även varit med och skapat en juicecleanse till Systra Mii, läs mer om den på bloggen rawfoodbyerica.se och läs mer om vår inspirationsresa på bloggen.

Vill du veta mer om utbildningen till Raw Life Educator, maila mig på info@rawfoodbyerica.se.

 

 

 

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..