Månadens Utlottning boken ”Tiger Lily”

IMG_9564

Iren träffade jag i kapprummet på den Waldorffsförskola där Saga gick med hennes dotter Grace. Det blev fina samtal samtidigt som det vi var upptagna av att ta av och på overaller. Vi har följts åt och möts på olika platser. Iren är en mycket uppskattad yogalärare och nu författare. Hon sände mig en bok, en bok som är skriven från hennes passion ”Tiger Lily, early spring bloom”. Jag hinner inte läsa så mycket som jag vill ( erkänner jag är en riktigt bokslukare annars), men varje kväll lägger jag lägger Liv läser jag några sidor tills hon somnat på min arm. Nu har jag inte kommit så långt in i Irens bok med den slukar mig, och jag ska maratonläsa den till helgen när jag kan ta mig en sovmorgon. Hennes berättelse är trollbindande och en väv av visdom, klarhet och en vacker berättelse.

Jag blev så glad att Iren ville lotta ut en bok till er prenumeranter här, när jag frågade. Skriv i kommentaren varför just du ska vinna utlottningen av Irens bok- skriv din motivation: Varför älskar du att läsa?

Vinnaren dras i slumpmässigt i slutet av månaden, och meddelas via email.

IMG_9565

Writing has for a long time been a part of my creative expression.
The sense that I have got something to share is what motivates this playful writing. 

The joy and love for the written word has taken different forms throughout the years, and has now translated into a genre that I have named: Spiritual literature.
But the secret lies not in the words, but beyond them.
I hope that my writing will be perceived as not only entertainment for the mind,
but a recognition to that within that the story so often are pointing to, which is the essence of all my stories. 
This place within that the story emerge from.
This place that I call the heart.

 

Read a brief summary and some reviews below:

”Meet TigerLily and let yourself be inspired by the story’s vibrant New York setting. Against the backdrop of this fast-paced city, the young female protagonist discovers ways in which to re-unite her physical existence with her innate spiritual nature. The city that never sleeps, causes a profound stir in the young woman. We follow her as she emerges from the dream of the everyday reality and enters into a state of greater wakefulness.                                                                                                        Her awakening is the beginning of the end of everything she once believed to be true.   A tale that entertains with its dynamic exterior, but that also succeeds in drawing the reader deeper into the more reflective intuitive interior. The reader is taken behind the scenes,beyond the story-line, to a place that can be defined as the ”the inner essence”. The place where the tale has its origin. A warm, inspiring book filled with wisdom and humour. A book that was written not just to be experienced with the senses but even with the heart and the soul.”

 

https://www.irenrinmad.com/

  1. Älskar att läsa några sidor i en fin bok innan jag somnar.
    På sista tiden har det tyvärr blivit dåligt med det pga att jag nattar mina små prinsessor och oftast råkar även jag somna.
    Att få liten egen tid med en bok när de små vilar middag är mitt nya mål och jag skulle så gärna vilja läsa Irens bok.
    Kram Sandra

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..