Varm Morgon Frukost Workshop hos Yogoyama

IMG_9796
Catarina Olvenmark är driver Yogoyama i Göteborg. I 1,5 år har hon möjliggjort för oss göteborgare att ha en oas i stan, där det finns plats för själen. Denna mörka novembermorgon när regnet piskar från sidan, det blåser genom varje klädesplagg och det är 2 grader bjöd vi in till värme och ljus på Yogoyama. Det var hjältar som kom upp och ut och in till oss denna morgon. Förstår att det är lätt att snooza klockan och dra täcket över huvudet och somna om istället för att gå upp och väcka kroppen med skön yoga och sedan få raw food frukost och föreläsning.

 

 

IMG_9791

Jag hade förberett en frukost med jultema:

Saffrans och gurkmeja chiapudding med mullbär

Raw Ris a la malta med körsbärssås, sweet nibs och clementin

Grönkålssmoothie

Tryffel med apelsinsezt

Pepparkakslinfrökex

Varma Chagamacacinno

Kombucha shot

IMG_9792

IMG_9794
Jag delade med mig av tips inför julen, hur vi kan i slutet av december fortfarande känna oss lätta i kropp och sinne. Hur vi kan bygga den bästa orken, vårt bästa jag och ha ett sky limit högt immunförsvar med mat som ett kraftfullt verktyg till balans och energi. Timmen swoshade förbi och jag har alltid lite svårt att sluta efter jag värmt upp :). Men fick hejda mig och släppa iväg deltagarna vidare i dagen.

Denna morgon blev i Yogoyamas energi varm och väldigt givande, och gav mig mersmak på att gå dit och yoga, och stå på mig i den bok jag vill skriva. Jag har min förläggare ”under övertalning” om att denna bok som snurrar i mitt huvud ska få komma till, just det fick jag en sådan stark bekräftelse på idag. Den nyfikenhet som finns på hur man kan skapa balans och energi med hjälp av små justeringar i kosten, som påverkar hela en själv, kropp och knopp.

Kram

Erica

IMG_9797

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..