En dag faste dag

IMG_9861
Igår hade jag en fastedag. Jag planerar inte in mina fastedagar utan de kommer när kropp och sinne kallar på det. Om jag fastar en vecka då behövs planering men en dag hit eller dit behövs ingen direkt planering eftersom jag bara oftast dricker vatten och te dessa dagar.

Yerbamate är suveränt att dricka när man fastar, jag brukar ofta kallbrygga det över natten, för då blir det lugnare för kroppen. Yerbamate te gör att jag får extra energi, tar bort hungern och fungerar rensande för tarmen. Varvar med vatten och te, och igår gjorde jag även en kopp miso och en matchalatte ( havremjölk inte direkt vad jag dricker under en fasta men Sam håller på att testa fram att göra den perfekta matchalatten ). Att göra en faste dag då och då är suveränt för kroppen att resetta, helst om jag har ätit lite mycket under helgen då är det extra skönt för kroppen att vila. Jag känner redan efter en dag att det händer mycket i kroppen, och att jag blir lättare och piggare.

Yerbamate te kan du köpa via Bodystore

 

Mitt tips inför julbord, glöggmys och släktkalas är att ta en dag när du bara dricker; juice, smoothies, vatten, te, buljonger – för att rensa lite och bli sugen på läcker mat.

Kram

Erica

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..