Många roliga saker på två dagar i Stockholm

December månad brukar vara en lugn månad för mig med workshops etc och då passar jag på att möta människor och göra andra saker som berikar mig och det som jag vill dela med mig utav.

Det är lite segt att ta sig hemifrån varje gång; fixa ihop allt kring barnen, komma ihåg att packa ned det jag behöver ha med mig, få ihop så att möten kommer löpande men ändå inte för tätt, att jag inte glömmer laddningskabeln till dator och att jag tar med mig mina örter, alger och essentiella oljor. Det är nog det mest viktiga när jag reser – att jag får med det som gör att jag faktiskt håller ihop i mig själv. Jag är inget nervvrak men jag är en känslig person som tar in mycket från min omgivning, och för att vara i min inre balans är mina verktyg i livet maten, örter, rötter, adaptogener, essentiella oljor, alger, strålningskort etc… Ha ha – jag som aim for being free :)!

Efter att träffat mitt influencer företag Tailsweep som sitter i Bonnier Magazines hus fick jag ett mysigt möte med bästa Matilda Bergfelt som anordat raw food kurser och events med tidningen Topphälsa. Hon älskade redan kombucha men blev kär i mina bebisar. Vi planerade in flera roliga event 2019, mer info kommer 🙂

Efter en promenad genom Stockholm fick jag möta drottningen av Kimchi och Kombucha, hennes bok med samma namn har jag lus läst från pärm till pärm och jag har säkert strukit under varenda mening.

Vi hade så mycket att prata om och vi ska vara så tacksamma till denna ljuvliga människa som skrivit boken från sitt hjärta för att vi ska må så mycket bättre med enkla medel. Hejja Soki!!

Köp hennes bok n u!

Jag glömde ta ett kort på min medförfattare till Raw food på Svenska och Raw Delight, Irmela Lilja, som jag fick en stund med. Vi kom varandra väldigt nära under skapandet av de böckerna och Irmela har nu inriktat sig på på coachning och Mindfulness yoga, läs mer om henne här. Hon ställer alltid de rätta frågorna som får mig att verkligen tänka till på djupet. Ta gärna kontakt med henne om du vill ha en jordad och sann vägledning i livet.

Irmela följde mig genom Söder till Bodish på Borgmästaregatan där min kära gamla raw food vän Erika Billydotter på Frontraw skulle ha en workshop om mina favoriter adaptogener. Erika och jag har gått hand i hand genom vår raw food resa och vi har alltid sjukt kul ihop.

Erika skapar Alkemi med allt hon tar i. Det blir så galet gott allt hon tar i.

Ta del av hennes recept från hennes böcker som du kan köpa här.

 

All choklad och adaptogener höll mig vaken mycket längre än vad jag brukar vara;). Här är en spirulina glass som kommer bli min favorit i sommar!

Efter en mysig morgon hos min BFF Susanne Hovenäs, där vi gick upp 07.15 för att se på julkalendern, två vuxna kvinnor sitter i soffan och blir inspirerande och olika slags kvinnor som gestaltas i julkalender, tog jag mig till Karin Björkegren Jones mysiga lokal på Söder.

Kika på Susannes glutenfria böcker här.

Karin har skrivit super många böcker, alla lika inspirerande kring sitt ämne- hon är verkligen en idéspruta. Och just nu är hon aktuell med sin pod Kvinnoliv som jag fick äran att vara med i idag. Jag ger dig länk när den är ute här på bloggen. Vi delade livet, det riktiga livet, och kom med inspirerande tankar kring våra företag. När man jobbar mestadels ensam är sådana här möten ovärderliga för att se sin verksamhet/sitt kall med någon annans ögon.

Läs mer om Karins böcker här.

Hungrig som tusan efter min mini frukost med grönt pulver, kombucha och två clementiner, hade jag planen att gå tillbaka till Bodish och käka med Sanna, som är kvinnan bakom Bodish och äta Erikas mat. Jag fick börja med gårdagens choklad och te. Sen blev det en dhal och en ubergrön smoothie. Jag grundade med en dhal för att jag vet att när jag åker tåg blir jag löjligt åksjuk om jag inte ätit ordentligt på dagen, och alldeles strax sitter jag på tåget hem. Men att bara äta en lagad måltid funkar inte riktigt för min bodychemistry så jag måste komplettera med något grönt, som exempelvis en smoothie.

På Bodish kan du få lunch, gå på super spännande workshops – kika mer på deras hemsida och njut av spacet Sanna skapat.

Jag kunde inte låta bli att ta en sväng intill Gryningen när jag ändå passerade. Min resväska bli alltid så mycket tyngre när jag varit där. Paradis för en sådan som mig. Det finns alltid något nytt som jag aldrig provat och även favoriter som jag inte hittar någon annanstans.

Tack för dessa dagar Stockholm <3. Nu ska jag hem och preppa lussefika, stryka lusse linnen och ställa klockan på tidigt för att möta morgonen till Lucia firandet på tv med familjen i soffan.

Kram

Erica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..