Fyllda mellandagar

Imorgon är sista dagen på året… idag har vi firat Liv med tema Guld. Hon älskar allt som är äkta guld. Till och med hennes tahini bollar hade vi rullat i guld.

Lycklig fyra åring har nu somnat.. och snart jag med

. I tre dagar har vårt kök varit upp och med vänt. Fyllt med skapande med recept till nya boken som i ett raskt flow kom till veckan innan jul! Och ska vara klar sista januari; recept, text och bilder. Så mitt jullov blev istället ett space för kreativitet. Vilket jag älskar. Min underbara mamma tog hand om Liv och Saga hängde runt med mig hemma.

När jag ska vara kreativ försöker jag ladda på olika sätt. Först går jag omkring och surar lite ( prestations ångest), viker kläder, dammar ( precis som jag gjorde innan jag pluggade till prov i skolan, man gör allt annat än det som jag egentligen behöver göra…), sen sätter jag på musik, äter lite choklad.. tar något roligt pulver… fortfarande kommer jag inte igång. Tar ett rejält kom igen snack med mig själv. Sätter mig på soffan och tittar på himlen en stund och har lite mer prestationsångest… det som fick igång mig var ett nytt pulver som heter Etherium Gold.

Jag skriver mer om dessa pulver i ett annat inlägg ;).

Men när jag väl är igång är jag ostoppbar känns det som. Då har jag svårt att sluta.

En del av resultatet blev detta. Och jag har låtit flera olika provsmakat och allt har fått topp betyg. Puh… till och med min kräsna familj som smakar allt jag gör har blivit glatt överraskade.

Inför det nya året tänker jag en hel del. Hur ska nästa år formas- vad kan jag påverka och vad kan jag inte påverka?

Vad jag kan påverka är mitt inre. Hur jag hanterar saker på utsidan från ett fast och klart förankrat inre. Sadghuru en snubbe jag lyssnar på när jag är på gymmet, sa fritt översatt: ”min frihet är att bestämma hur jag mår på insidan. ”

Instämmer med honom, det är frihet för mig, min egen frihet som är min som jag kan påverka.

För att vara i mitt center klarare och tydligare hjälper mig superfoods, adaptogener, raw food och fermenterat otroligt mycket. Och andra verktyg som jag har i min egen komponerade verktygs låda.

Vad är frihet för dig?

Vad kan du påverka?

Hur vill du forma ditt 2019?

Vad gör dig tydligare och klarare?

Jag önskar dig det bästa året i ditt liv ♥️

Kram

Erica

Gud, ge mig sinnesro
att acceptera det jag inte kan förändra,
mod att förändra det jag kan
och förstånd att inse skillnaden.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..