Månadens Utlottning boken ”Kickstarta med Superfoods”

KICKSTARTA med superfoods

Foto: Bianca Brandon-Cox

I januari vad passar bättre än att lotta ut min bok ”Kickstarta med superfoods”?
Jag körde Kickstarta programmet i höstas med vissa tilägg eftersom jag hade en hel del på agendan i tre veckor. O’boy vilken energi jag fick, och min kropp släppte äntligen på de sista kilona som satt fast sedan graviditeten med Liv. Jag kände mig så lätt i kropp och sinne – hungrig ja absolut, det var jag ibland. Detox symptom – det kan jag skriva under på att jag fick. Var det värt det? 100 % värt det. Så värdefullt så nu kör jag i fyra veckor. I mitten av november kände jag att jag var tvungen att äta mer för att kunna hålla orken uppe i det tempot jag hade. Dessvärre kom de vanor in igen; att mumsa på snacksbollar lite för ofta, småäta när jag inte behöver det, ta två portioner, äta fast jag inte var hungrig – vanor som gör att jag känner mig lite slö och trög. Ja, fortfarande ”bra” mat  men när det blir för mycket så saktar hela mitt system ned.
Vill du vinna en bok? Skriv då din motivering i kommentaren varför just du ska vinna, kom ihåg att lämna din email adress. Vinnaren dras slumpmässigt i slutet av månaden och kontaktas via mail.
 1. När jag i höstas fick bröstcancer och skulle genomgå vissa behandlingarna, så kände jag för att ge kroppen de bästa förutsättningarna. Det blev en hel del rawfood, men även tillagad, ren kost.
  Behandlingarna gick över förväntan och nu har jag börjat söka efter ännu mer inspiration. Då hittade jag till den här sidan och även möjligheten till att vinna boken ”Kickstart med superfoods”
  Håller tummarna 😄 Maud

 2. Efter att egentligen hela livet haft problem med magen har jag uteslutit mjölkprodukter och gluten och känner mig mycket bättre. Har därför trillat in på raw food och det vore härligt att få en ny kickstart och mer inspiration 😊

 3. Har sakta men säkert lagt på mig ca 10 extra kilon och skulle behöva kickas igång ordentligt för att komma tillbaka till min ursprungliga vikt. En kickstart fylld av näringsrika råvaror låter underbart och med din bok och din kunskap hoppas jag få inspiration till att äntligen återta min hälsa.

 4. Intresserad och nyfiken av raw food. Har följt bloggen en tid och tycker att det är slående hur mycket vi själva kan påverka vår hälsa och mående. Byter ut olika måltider och mellisar med raw food. / Helena

 5. New Me 2019. Nya utmaningar. Nya möjligheter. Lite så tänker jag att boken skulle komma väl till pass, då jag vill lära mig mer om superfoods.
  Allt gott!

 6. Låter helt underbart, så vill jag också starta det här nya året med mera energi o lära sig mera om det nyttiga superfoods😍

 7. Söker inspiration för en mer bestående förändring och denna bok känns perfekt att kick-starta med! Dags att ta tag i min kropp på ett rent och hållbart förhållningssätt till hälsa

 8. Jag har levt med en inflammatorisk sjukdom i 30 år.. hittat rawfood 2012 mkt tack vare dina första böcker. Blev helt frisk på 6v.
  Ätit helt raw i 4-5 år. Efter en ridolycka för 1,5år sedan har nära på hela livet skakats om med vardag full med rehab & sviter av olyckan 🙁 det har fått mig att helt tappa ork o energi.

  Nu är jag redo för en kickstart, komma i form & ge kroppen förutsättningar för att må så där fantastiskt bra igen!

  Med kärlek /Linda 🙏

 9. När jag slutade rida slutade jag att röra på mig på det sätt jag varit van vid. Nu behöver jag hjälp att kickstarta resten av mitt liv!

 10. Har hört att det krävs 21 dagar för att ta till sig nya vanor. Att kickstarta 2019 och ge sig själv nya goda vanor inför året känns underbart 🙏🙏

 11. Skulle bli suuuperglad om jag vinner! En kickstart skulle symbolisera början på nytt år efter ett tufft 2018. både jobbmässigt och privat! 🙏🙏🤗🤗

 12. Tack för att du är en härlig inspirationskälla! Följer bloggen och insta och har nosat lite på dina böcker <3. Efter ett par tuffa år som under 2018 mynnade ut i en långvarig utmattning och sjukskrivning har jag så sakta börja ta mig upp igen, att tänka nytt när det gäller kost och kropp har blivit nyckeln till att hitta mitt eget välmående! Jag skulle jättegärna vinna och köra din kickstart!

 13. Tack för att du är en sån härlig inspirationskälla! Följer bloggen och insta och har nosat lite på dina böcker. Efter ett par tuffa år mynnade 2018 ut i en långdragen utmattning och sjukskrivning, men att tänka nytt när det gäller kost och kropp har fått mig på rätt spår igen. Skulle jättegärna köra din detox!

 14. Skulle verkligen behöva en ordentlig Kickstart 2019, efter en utmanande och tuff 2018 med sviterna efter en knasig skilsmässa, och en ihållande utmattning. Kärlek till mig själv – för det är jag och min kropp värd genom närings-kunskap <3

 15. Våren 2012 fick jag lungemboli, propp i lungan pga p-piller. Hamnade på sjukhus och var sjukskriven i en månad. Gick på blodförtunnande, Waran i ett år. När jag frisk förklarades och fick besked att jag inte behövde tabletterna mer var jag så glad. Samtidigt fick jag en tankeställare. Jag åt inte så nyttigt som jag borde. Då började jag sakta men säkert bli mer och mer nyfiken på rawfood. Hur bra det är mot kroppen. Idag äter jag både rawfood och vegetarisk mat och jag mår så mycket bättre, är piggare och känner mig yngre. Vill så gärna vinna boken så jag kan bli mer inspirerad att fortsätta denna resa.

 16. Efter ett år då mina vanor blev mindre och mindre sunda, sug efter snabbmat och chips, undvek att röra mig, värk i kroppen och osunda sovvanor så har jag bestämt mig att det här året ska jag ge min kropp det den förtjänar: det bästa. Har nu fastat i 7 dagar och siktar på totalt 21-28 dagar. När jag börjar äta igen behöver jag kunskap och inspiration. Din bok tror jag skulle kunna hjälpa mig.

 17. Har tappat mina sunda vanor. Vanor som jag tidigare haft helt utan att anstränga mig. Varit lyhörd för vad min kropp mår bra av och behöver. För mycket lagad och tung mat har gjort att min kompass är borta och det känns tyngre att både tänka och röra sig. Det handlar om så mycket mer än vikten… Jag älskar dina böcker Erica och tror att jag skulle ha nytta av inspiration till en kickstart tillbaka till näringsriktig och lätt mat och ett mer hållbart och roligare liv.

 18. Behöver boken som inspiration tillbaka till ett mer naturligt sätt att äta. Har på grund av olika anledningar tappat fokus och motivation. Äter alldeles för mycket lagad och tung mat och det känns i både kropp och själ.

 19. Jag är superintresserad av Superfoods & hälsa, har sedan hösten 2017 jobbat detoxande med kosten & kroppen ( här snackar vi utrensningssymtom deluxe än 😅 ) 💚 Men nu verkar jag ha hamnat i nåt läge där kroppen skulle behöva en extra boost för att komma på banan igen på vägen till läkning, din bok vore ett ljus på vägen 💚

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..