Månadens Utlottning boken ”Kickstarta med Superfoods”

KICKSTARTA med superfoods

Foto: Bianca Brandon-Cox

I januari vad passar bättre än att lotta ut min bok ”Kickstarta med superfoods”?
Jag körde Kickstarta programmet i höstas med vissa tilägg eftersom jag hade en hel del på agendan i tre veckor. O’boy vilken energi jag fick, och min kropp släppte äntligen på de sista kilona som satt fast sedan graviditeten med Liv. Jag kände mig så lätt i kropp och sinne – hungrig ja absolut, det var jag ibland. Detox symptom – det kan jag skriva under på att jag fick. Var det värt det? 100 % värt det. Så värdefullt så nu kör jag i fyra veckor. I mitten av november kände jag att jag var tvungen att äta mer för att kunna hålla orken uppe i det tempot jag hade. Dessvärre kom de vanor in igen; att mumsa på snacksbollar lite för ofta, småäta när jag inte behöver det, ta två portioner, äta fast jag inte var hungrig – vanor som gör att jag känner mig lite slö och trög. Ja, fortfarande ”bra” mat  men när det blir för mycket så saktar hela mitt system ned.
Vill du vinna en bok? Skriv då din motivering i kommentaren varför just du ska vinna, kom ihåg att lämna din email adress. Vinnaren dras slumpmässigt i slutet av månaden och kontaktas via mail.
 1. Camilla skriver:

  Jag är superintresserad av Superfoods & hälsa, har sedan hösten 2017 jobbat detoxande med kosten & kroppen ( här snackar vi utrensningssymtom deluxe än 😅 ) 💚 Men nu verkar jag ha hamnat i nåt läge där kroppen skulle behöva en extra boost för att komma på banan igen på vägen till läkning, din bok vore ett ljus på vägen 💚

 2. Ulrika skriver:

  Behöver boken som inspiration tillbaka till ett mer naturligt sätt att äta. Har på grund av olika anledningar tappat fokus och motivation. Äter alldeles för mycket lagad och tung mat och det känns i både kropp och själ.

 3. Ulrika skriver:

  Har tappat mina sunda vanor. Vanor som jag tidigare haft helt utan att anstränga mig. Varit lyhörd för vad min kropp mår bra av och behöver. För mycket lagad och tung mat har gjort att min kompass är borta och det känns tyngre att både tänka och röra sig. Det handlar om så mycket mer än vikten… Jag älskar dina böcker Erica och tror att jag skulle ha nytta av inspiration till en kickstart tillbaka till näringsriktig och lätt mat och ett mer hållbart och roligare liv.

  1. Grattis Ulrika!
   Du blev vinnaren av boken Kickstarta!
   Kram
   Erica

 4. Karin skriver:

  Efter ett år då mina vanor blev mindre och mindre sunda, sug efter snabbmat och chips, undvek att röra mig, värk i kroppen och osunda sovvanor så har jag bestämt mig att det här året ska jag ge min kropp det den förtjänar: det bästa. Har nu fastat i 7 dagar och siktar på totalt 21-28 dagar. När jag börjar äta igen behöver jag kunskap och inspiration. Din bok tror jag skulle kunna hjälpa mig.

 5. Våren 2012 fick jag lungemboli, propp i lungan pga p-piller. Hamnade på sjukhus och var sjukskriven i en månad. Gick på blodförtunnande, Waran i ett år. När jag frisk förklarades och fick besked att jag inte behövde tabletterna mer var jag så glad. Samtidigt fick jag en tankeställare. Jag åt inte så nyttigt som jag borde. Då började jag sakta men säkert bli mer och mer nyfiken på rawfood. Hur bra det är mot kroppen. Idag äter jag både rawfood och vegetarisk mat och jag mår så mycket bättre, är piggare och känner mig yngre. Vill så gärna vinna boken så jag kan bli mer inspirerad att fortsätta denna resa.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..