Yes! Alla bilder klara!

Tillbaka i Biancas kök för att ta de sista bilderna för den nya boken. Det är ett kreativt kaos men som tur är älskar vi det båda två!

Jag har med mig en hel del hemifrån i matväg och Bianca har fixat med snyggaste rekvisitan. Efter nogrann planering av våra dagar för att vara så effektiva som möjligt och göra ett schysst flödesschema handlar jag och vi preppar på var sitt håll för att sätta igång.

När vi väl är igång stannar tiden. Vips så har 10 timmar gått och jag har inte varit utanför dörren på en hel dag. Efter en hel dag med plåtning så försöker Bianca och jag hinna ikapp med det som inte stannar upp bara för att vår tid verkar stå stilla. Så våra arbetsdagar blir ofta längre än 12 timmar. Vi brukar peppar varandra att vi ändå verkligen älskar det vi gör och har skit roligt ihop, får vara kreativa och äta god mat:).

Inom någon vecka får jag ge några bättre bilder på vårt resultat, dela framsida och innehållet. Jag väntar ivrigt på den stunden! Och den 15:e maj kommer boken ut i handeln. Jag är helt kär i boken redan och hoppas den kommer att kunna bidra till många.

Rester från de olika rätterna hamnar som ett potpurri på min frukosttallrik..

Och på vårt lunchbuffe bord, som också är vårt plåtningsbord. Vi kan liksom säga att vi äter och jobbar från morgon till kväll.

Packa upp och packa ned. Ja, en packåsna är jag. När Sam lämnar och hämtar mig på tågstationen skakar han alltid på huvudet och undrar hur jag ska få med mig allt och hur jag tänkte. Mitt svar brukar bli – ”jag tänkte inte och det löser sig nog på något sätt”.

Och så skulle jag också få plats i hissen med dataryggsäcken på ryggen – ha ha.

Snart rullar tåget in 22.30 på centralen i Göteborg och en nästan helt ledig helg väntar.. Jag ska först packa upp allt och börja förbereda det som behöver torkas inför vårt helgretreat på My Sangha Shala i Gävle nästa helg som är fullbokat!

Önskar dig en fin helg med massa mys… Det ska jag fylla min med <3

Kram

Erica

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..