Raw food och Yoga Retreat på My Sangha Shala i Gävle

Marie, Sam och jag – fick till en bild precis innan vi skulle gå! Ja, vi kände oss så hemma med en gång i Maries hus, där hon har lägenheter och även skapat en yoga shala. Mysigaste! Marie träffade Sam och jag på ett retreat vi hade tillsammans sommaren 2015 på Borntorpet. Sprudlande glad som Marie är så fick vi många mysiga stunder tillsammans på det retreatet. Marie fick upp ögonen för yoga och så mycket mersmak att hon nu öppnat en  egen yoga shala i sin hemstad Gävle, MySangaShala. Raw food var hon redan bekant med och var ganska hard core, så även där fick hon än mer inspiration.  Vi bokade in datumet för vårt retreat redan i slutet på sommaren och jag gillar att ha saker att längta till. Så äntligen fick vi komma till Gävle. Vi blev så tagna av nuet att vi två dygn senare kom på att jag vi inte delat en bild på sociala medier. I nuet kunde vi lugnt garantera, att vi befunnit oss ;).

När vi kom med tåget ( sitter på tåget hem nu), så möttes vi av snö och frisk luft och denna vackra byggnad.

Vi kom på torsdags kvällen och det är alltid så skönt att landa någon dag innan. För att handla, grunda sig på platsen och styra upp i köket.

På fredageftermiddag efter första yoga klassen tog vi en välkomstskål med i NICE kombucha.

Det serverades pizza, smoothie och Rom Russin brownie.

 

 

Första gången som jag gjorde detta recept på Rom Russin Brownie och det blev väldigt gott. Ska göra igen och posta på bloggen!

Det är alltid lite spännande första gången jag möter en ny grupp med vad de kommer att säga om maten – det blev tio fingrar upp:).

För att runda av dagen tog Sam och jag en stilla kvällspromenad i Gävle.

Och vi vaknade till blå himmel, mer snö och sol. Flingorna fortsatte att sakta dala ned. Blir helt lycklig av snö faktiskt. Vinter på riktigt blir det sällan i Göteborg…

Efter lördagens första yoga klass med Sam väntade en frukost med Grön smoothie, Chiapudding med blåbär och superfoods topping, Linfrökex med alger och grönsaker, cashewostar, proteinbar och en chokladbit.

Anti Aging Smoothie

Storkok av chiapudding!

Älskade Grönkål

Linfrökex med wakamealger, som ger god sälta och extra mineraler.

Glad Raw food kock som skapar och stökar ned i köket.

Mums frukosttallriken:)

Lakritsproteinbar från boken Superfoodsboost – recept hittar du här.

Efter frukost hade jag en 4 timmars föreläsning kring raw food och hela livsstilen. Deltagarna hade flera egna frågor som jag vävde in i föreläsning. Det blev en crash course i raw food och chokladtillverkning. Just nu har jag varit inne i en period där jag skrivit på nya boken, fotograferat den och är igång och färdigställer den. Och i höstas arbetade jag mestadels med kombuchan, så jag kom på hur mycket jag verkligen älskar att skapa mat och föreläsa. Att varva de olika momenten och områdena inom Raw food by erica ger mig mycket glädje och jag älskar verkligen att sprida hur vi kan komma närmare vårt autentiska jag, mer energi och balans med raw food som ett kraftfullt verktyg.

Bilder från My Sangha Shala – urmysigt!

 

 

Efter lördagens eftermiddags klass med yin yoga väntade desserter – ”dumlekola” och SaffransCheesecake.

Söndagen öppnades upp med ett AUM och jag satte igång mixern. Det blev mitt aum. I köket kom Pasta Alfredo till med semi torkade svampar, cocktailtomater, alger, kimchi, masserad grönkål och granatäpplen.

ChagaMacacinno

Bovete gröt med superfoods

Raw Havre Scones med lakritssmak och CitronFikonmarmelad

Kanelbulle

Fylld Superfoods Choklad

Vi avslutade retreatet med en föreläsning om olika tips och tricks för att få raw food och fungera hemma i vardagen.

 

 

Härliga Gänget som samskapande denna underbara helg tillsammans! Tack Marie ( som tar kortet), tack till er alla <3.

Vi kommer tillbaka till My Sangha Shala, så fort vi har satt ett datum så kommer det på agendan och i inspirationsbrevet.

Kram

Erica

Ps. Några recept från Retreatet kommer under veckan på bloggen och i inspirationsbrevet.

  1. Marie skriver:

    Tack, vilken helt fantastisk helg vi fick! Ni satte en sån fin ton för alla deltagare, och yogan var underbar, maten var ju så klart gudomlig och allt bara flöt på precis som det ska. Att vara i nuet är ju underbart och det var vi verkligen! Tack Erica för sånt fint inlägg. KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..