Längtan

IMG_1099
”Ibland är längtan det finaste av allt.” Ett citat som jag såg på en nedklottrad toalett på ett cafe på Tredje Långgatan.
Ibland kan längtan vara det finaste av allt. Att längta till semestern, att ha hemlängtan, att längta efter någon som man har kär, att längta till en viss dag – längtan kan vara en vacker drivkraft samtidigt som den kan driva en tokig. Hur känns det när det som du längtat inträffar, när den där dagen kommer, när du landat i det du längtat till? Fylls ditt liv av en ny längtan? Det finns mindre ”längtan” och det finns ”större” längtan. Ett mindre längtan för mig kan vara att få gå och lägga mig på kvällen 🙂 en större att första gången bläddra i en ny bok som jag skapat. Nu känner jag en stor längtan efter vilda färska blad, lätt mat, juicer, – min kropp längtar att fyllas med klorofyll och lätt mat. Under vintern blir det lätt att det blir mer ”tyngre” raw food; så hur kan jag möta min längtan redan nu? Jag gör nässelte på de nässlor jag plockade i våras, jag dricker gröna pulver, äter bara frukt vissa måltider…. Det gör att min längtan stillas litegrann i stunden och det påminner mig om att för varje dag är jag närmare det jag längtar efter.
Vad längtar du efter i ditt liv? Hur kan du vara närmare det, där du är, här och nu? Njut av längtan – ibland är det det finaste av allt.
Kram
Erica
IMG_5106

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..