Månadens Utlottning

IMG_9753
Förutom bloggandet, skrivandet, föreläsandet, jobbar med coachningssessioner för enskilda personer. Jag kommer att utöka möjligheten för detta område, för att jag kan se hur givande det är att få direkt coachning kring raw food och livet.
Du kan i månadens inspirationsbrev vinna en coackningstimma (à 950 kr ) med mig, där du blir guidad till ditt autentiska jag och hur du kan använda raw food som ett verktyg dit.
Skriv i kommentaren varför just du behöver en coachningstimma. Vinnaren dras i början av mars månad och kontaktas via email.  Ge din motivering här i kommentaren!
Vill du boka en coachningssession utifrån dina önskemål och behov kan du bara maila mig på info@rawfoodbyerica.se
 1. Anette Harmark blev vinnaren i utlottningen. Grattis!

 2. Sandra skriver:

  Jag önskar vinna för att jag behöver en knuff i rätt riktning. Försöker gång på gång vara strukturerad kring kosten eftersom jag vet att jag mår bäst av det. Med fyra barn vara den minsta är 16 månader är jag ständigt trött och orkeslös. Faller så lätt tillbaka i socker träsket för att få snabb energi och klara dagen.
  Jag behöver få ett jämnare blodsocker, jämnare humör och en massa ork. Skulle så gärna ta emot din kunskap och dina tips. kram

 3. Jag kommer till sommaren hem till Sverige efter att ha bott 3 år i Shanghai, Kina. Det är svårt att hitta hälsosam och ren mat i Kina. Jag skulle därför gärna vilja få hjälp med inspiration för att boosta min kropp med energifylld mat. 🌸

 4. Jag kommer till sommaren hem till Sverige efter att ha bott 3 år i Shanghai, Kina. Det är svårt att hitta hälsosam och ren mat i Shanghai. Jag vill därför gärna få hjälp med inspiration till att boosta min kropp med energifylld mat.

 5. Jag är i en fas i livet nu där jag efter en 10 år lång ätstörning börjat se livet med nya ögon. Många beslut har tagits för att passa in till den självbild jag skapat för att tillfredsställa andra och ideal som finns i samhället. Jag har börjat leva igen.
  Nu vill jag ta ansvar över min kropp, energi & välmående igen. Jag har varit vegetarian i 15 år men utifrån en väldigt mager syn. Jag har bristande kunskaper i att fylla min kropp med riktig bra och tillräcklig näring. När kag l äter Rå mat så märker jag att raw food får mig att känna mig energisk, levande och balanserad. vill utveckla mig själv nu och behöver en puff av hjälp ❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..