Månadens Utlottning

IMG_9753
Förutom bloggandet, skrivandet, föreläsandet, jobbar med coachningssessioner för enskilda personer. Jag kommer att utöka möjligheten för detta område, för att jag kan se hur givande det är att få direkt coachning kring raw food och livet.
Du kan i månadens inspirationsbrev vinna en coackningstimma (à 950 kr ) med mig, där du blir guidad till ditt autentiska jag och hur du kan använda raw food som ett verktyg dit.
Skriv i kommentaren varför just du behöver en coachningstimma. Vinnaren dras i början av mars månad och kontaktas via email.  Ge din motivering här i kommentaren!
Vill du boka en coachningssession utifrån dina önskemål och behov kan du bara maila mig på info@rawfoodbyerica.se
 1. Jag behöver hjälp har förfallit totalt.Sjukpensionerad kvinna 63 år.Varit vegeterian 25 år tidigare i mitt liv.Nu sliten med artros.diabetes.ryggvärk.och depression.Adhd.bipolar mm.Behöver hjälp till nystart och motivation.Lever på en mycket liten förtidspension på grund av flera års utlandsboende

 2. Åh, för att jag precis börjar lära mig att be om hjälp och jag behöver hjälp med att komma på fötter orkesmässigt. Jag vill börja äta vegetariskt/veganskt och mycket raw food, men med småbarn och livet i oordning behöver jag hjälp med hur jag ska göra den förändringen.

 3. Hej
  Jag befinner mig nu i en helt ny fas i livet där sista barnet (av 4 egna och 3 bonusbarn) har flyttat, min fru och jag har lämnat hus för en lägenhet och står nu inför helt nya utmaningar och nya tankar på livet. Det handlar om allt från relationer, meningsfullhet, livsglädje, arbete, men också väldigt mycket om hälsa, både fysisk och mental.
  Har precis idag fått en scoby av en god vän och köpt hem stora glasburkar. Har köpt böcker om fermentering, vandring, skriver egna böcker osv. En gång i tiden var jag mycket engagerad i miljöfrågor: var vegetarian i 20 år, startade en ekoby, byggde hus av lera och halm, odlade mycket, men efter skilsmässa för 13 år sen så föll nästan allt det bort. Mycket spännande och lärorikt har hänt efter det, men just nu så finns det en vilsenhet vart allt är på väg, vart vi och vart jag är på väg. Det börjar kännas allt viktigare med en mer hälsosam livsstil för att kunna få ett långt liv där man också mår bra hela vägen. Och så dök din tävling upp mitt i alla tankar. Så det skulle glädja mig mycket att få någon annans erfarenhet och visdom för att få en så bra start, eller omstart som möjligt.

 4. Jag önskar mig, en timma med dig,
  För att om raw food vägleda mig,
  Att hitta energi, och känna mig fri.
  Och leva i balans och harmoni

 5. Jag vill hjälpa min kropp att tillfriskna men jag klarar inte att genomföra förändringen på egen hand.

  I snart 4,5 år har jag varit heltidssjukskriven för utmattningssyndrom. Mycket har blivit bättre men ett symptom kvarstår, jag har brännande värk/inflammation i hela kroppen och kan inte använda min kropp till rörelse/aktivitet. Jag har fått bra hjälp ifrån olika håll, med allt utom kosten. Hur kan den inte vara med i tillfrisknandet?!
  Kan du hjälpa mig att hitta en väg in till en hälsosammare kost?
  Kram Linda

 6. Känner mig trött och glåmig och orkar inte ta tag i mig själv för att äta bättre och träna bra. Jag behöver inspiration och en kick på vägen. Kramar, Nina

 7. Jag har tappat välmåendet med maten. Åt I många år nyttigt ochfräscht, även raw. Har tyvärr tappat motivationen och äter helt fel idag. Skulle behöva hjälp att hitta tillbaks igen.

 8. Jag har länge varit nyfiken på att lära mig äta och laga mer rawfood. Efter att ha ha lämnat ett tufft år bakom mig med tuffa behandlingar vill jag boosta min kropp med näringsrik kost, hade därför varit oerhört spännande med en coachning av Erika!

 9. Hej
  Efter Gävle kursen har vi lagat rawfood till nästan 100 %. Vi har kört i diket några gånger med mat som inte alls blev så god som vi hoppats på. Då dök motivationen rejält. Skulle behöva lite pepp för fortsatta stordåd. 🙂

 10. Ja skulle behöva detta för min vidare utveckling inom row food och för att jag ska kunna hjälpa mina kunder på rätt sätt. Jag jobbar som terapeut deltid och skulle behöva mera kunskap.Det skulle vara bra för mitt självförtroende för både mig och för dom som vill ha min hjälp. Tack!

 11. Dina böcker, bilder och texter inspirerar och ger mersmak. Så nog skulle jag vilja smaka på det och lära mig änu mera,
  ,

 12. Försöker äta raw food så mycket som går. Jag är pensionär och har vari vegetarian i 40 år. Groddar enhel del. Bjuder vänner, barn o barnbarn på olika smoothies. Tror på matens betydelse för att må bra både för unga som äldre. Ska flytta till gemensamt boende för alla åldrar och jag hoppas kunna förmedla raw food till medboenden. Behöver få hjälp med att motivera och uppmuntra till att mer använda okokt/ostekt mat. Har nyligen lärt mig att mjölksyra grönsaker. Blivit rekommenderad dig av Dan Urbom som jag känt i många år. /Barbro von Krusenstierna

 13. Jag är i en fas i livet nu där jag efter en 10 år lång ätstörning börjat se livet med nya ögon. Många beslut har tagits för att passa in till den självbild jag skapat för att tillfredsställa andra och ideal som finns i samhället. Jag har börjat leva igen.
  Nu vill jag ta ansvar över min kropp, energi & välmående igen. Jag har varit vegetarian i 15 år men utifrån en väldigt mager syn. Jag har bristande kunskaper i att fylla min kropp med riktig bra och tillräcklig näring. När kag l äter Rå mat så märker jag att raw food får mig att känna mig energisk, levande och balanserad. vill utveckla mig själv nu och behöver en puff av hjälp ❤

 14. Jag kommer till sommaren hem till Sverige efter att ha bott 3 år i Shanghai, Kina. Det är svårt att hitta hälsosam och ren mat i Shanghai. Jag vill därför gärna få hjälp med inspiration till att boosta min kropp med energifylld mat.

 15. Jag kommer till sommaren hem till Sverige efter att ha bott 3 år i Shanghai, Kina. Det är svårt att hitta hälsosam och ren mat i Kina. Jag skulle därför gärna vilja få hjälp med inspiration för att boosta min kropp med energifylld mat. 🌸

 16. Jag önskar vinna för att jag behöver en knuff i rätt riktning. Försöker gång på gång vara strukturerad kring kosten eftersom jag vet att jag mår bäst av det. Med fyra barn vara den minsta är 16 månader är jag ständigt trött och orkeslös. Faller så lätt tillbaka i socker träsket för att få snabb energi och klara dagen.
  Jag behöver få ett jämnare blodsocker, jämnare humör och en massa ork. Skulle så gärna ta emot din kunskap och dina tips. kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..