ANNONS

Recept Olivfyllda tomater

/

OlivFyllda tomater, 4 st
Enkelt och snabbt – som middag och  lunch ät flera eller gott på buffébordet!
4 bifftomater
100 gr solroskärnor
10 soltorkade tomater, blötlagda
1 tsk paprika pulver
1 kruka basilika
1 lyfta vitlök
10 svarta urkärnade oliver
100 gr ruccola till garnering
Skär bort ett lock på tomaterna. Gröp ur kött och frön ur tomaten, lägg i en skål. Lägg ut ruccola på ett fat och ställ tomaterna på ruccola. Mixa solroskärnor grovhackade. Tillsätt övriga ingredienser och mixa tills de blir blandat sig. Fyll tomaterna med blandningen och lägg på locket.
2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00