Recept Olivfyllda tomater

OlivFyllda tomater, 4 st
Enkelt och snabbt – som middag och  lunch ät flera eller gott på buffébordet!
4 bifftomater
100 gr solroskärnor
10 soltorkade tomater, blötlagda
1 tsk paprika pulver
1 kruka basilika
1 lyfta vitlök
10 svarta urkärnade oliver
100 gr ruccola till garnering
Skär bort ett lock på tomaterna. Gröp ur kött och frön ur tomaten, lägg i en skål. Lägg ut ruccola på ett fat och ställ tomaterna på ruccola. Mixa solroskärnor grovhackade. Tillsätt övriga ingredienser och mixa tills de blir blandat sig. Fyll tomaterna med blandningen och lägg på locket.
  1. Dessa såg väl för goda ut! Denna blir ett givet test i sommar på mina egenodlade Brandywine tomater. 70 tomatplantor under tillväxt i växthuset nu. Bara att hoppas på en solig sommar 🙂

    Tack för tipset!

    Kram Martin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..