Uppskattad utlottning i repris!

 

Img 0857.jpg

Favorit i Repris blir utlottning av en coachningstimma av mig:)!
Förutom bloggandet, skrivandet, föreläsandet, jobbar med coachningssessioner för enskilda personer. Jag kommer att utöka möjligheten för detta område, för att jag kan se hur givande det är att få direkt coachning kring raw food och livet.
Du kan i månadens inspirationsbrev vinna en coackningstimma (à 950 kr ) med mig, där du blir guidad till ditt autentiska jag och hur du kan använda raw food som ett verktyg dit.
Skriv i kommentaren varför just du behöver en coachningstimma. Vinnaren dras i början av mars månad och kontaktas via email.  Ge din motivering här i kommentaren!
Vill du boka en coachningssession utifrån dina önskemål och behov kan du bara maila mig på info@rawfoodbyerica.se
 1. hej
  Jag vill att det ska vara enkelt och gott och skulle så gärna vilja ha lite tips och råd.
  Kram Carola

 2. Anna skriver:

  Jag är trött på att leka kurragömma med mig själv och att vara i en dimma. Vill bli klar i knoppen, få energi och kraft. För mig själv men också för alla medmänniskor. Behöver hjälp på vägen.

 3. Anna skriver:

  Vill inte längre leka kurragömma med mig själv. Vill känna mig som jag 100%, få tillbaka min energi, styrka och glädje. Känna mig klar i huvudet och komma ur dimman. För mig själv men också för att kunna vara mer i balans med mina älskade medmänniskor. Jag behöver hjälp på vägen.

 4. Madde skriver:

  Hej! Håller på att ställa om min kost till mer raw food men det är tufft, för mig alla fall. Från att ha varit uppväxt på vilt (vilket är toppen) så klarar inte mina tarmar att äta kött längre och nu knappt kyckling heller. Jag märker ju åt vilket håll det går men samtidigt så blir jag bara friskare och friskare, helt underbart! Så jag hade önskat att vinna en coaching, för att komma igång fortare! Skulle bli såå glad om jag vann!
  Kram Madde

 5. moni skriver:

  Jag ger så mycket till andra och känner nu att jag behöver få lite input och en kick för egen del av någon som är kunnig inom detta område, med raw food som en ledstjärna mot ett ännu mer förbättrat liv. Även om jag har gnistan så är den lite svag just nu och jag tänker att du säkert kulle kunna blåsa nytt liv i min raw food spirit, so to speak. Skulle vara helt fantastiskt tycker jag.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..