ANNONS

Yogafusion på Tanumstrand

/

I år oktober förra året fick jag möjligheten att följa med Sam till Yogafusion och Tanumstrand för att bara hänga runt med alla härliga människor. Jag blev då tillfrågad om jag kunde vara med vid nästa tillfälle och föreläsa om hur maten kan vara ett kraftfullt verktyg i livet för mer energi och balans. Jag är precis hemkommen från en helg på Tanumstrand och det blev lika härligt denna gång och verkligen en lycka att få chans att dela med mig av min passion i livet.

Img 2829.jpg

Här tillsammans med Ulrika Kollberg och Chatarina Olvenmark från Yogoyama i Göteborg som är de som håller i arrangemanget – vilka ladies! Med Kaarina från Oslo som var en av yogalärarna tillsammans med min man Sam.

På fredag kvällen innan vi for igår morses gjorde jag och Liv goda smakprover på goda raw bites med macapulver och he sho wu pulver.

Här är receptet ( nu gjorde vi väldigt många så ta gärna ta gärna hälften av recepten om du vill):

700 g pumpakärnor

400 g dadlar

4 msk macapulver

4 tsk he sho wu pulver/ fo-ti

två stora nypor salt

1 msk kaffe extrakt ( det är väldigt olika i smaken men ta gärna kallt kaffe och smaka av med)

3 msk mesquitepulver

Kör pumpakärnor finmalda i en matberedare. Tillsätt mesquitepulver, maca och he show wu samt salt. Kör lite till. Tillsätt dadlar och kaffe och kör tills allt blandat sig. Det ska bli fint och nästan som fudge då blir det godast. Tryck ut i en form och skär i kuber eller rulla till bollar.

Snacks med råvaror för mer energi och balans!

Jag passade på att ta mig en tur vid havet och längtade efter vinden som kändes kall mot min hud. Vi lever i ett otroligt vackert land och Bohusläns karga natur är vacker i sin barhet.

Maten var till och med snäppet bättre än förra året – en dignande lunch och middagsbuffé serverades.

Det blev en tidig söndagsmorgon innan programmet satte igång igen för dagen. Jag sitter med slutkorrigeringarna för boken och klockan 6 var jag på plats i soffan vid elden för att få två timmar att lusläsa och försöka hitta mina egna fel, det är så sjukt svårt att hitta mina egna felskrivningar. Men nu tror jag det sitter! Hoppas jag:)

Frukostbuffén var läcker och jag gjorde en smoothie bowl med grön smoothie och frön och även en sallad gjorde jag. Gillar verkligen grönt till frukost och lite oranget från morot! Och grönt te 😉

Tack bästa Yogafusion och Ulrika och Chatarina för vårens tillfälle – succén kommer igen i oktober så boka dig redan nu för en helg för att förgylla hösten.

Kram

Erica

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00