Ett stop på Pepstop

I fredags var jag en sväng till Stockholm för några olika möten. Stockholmsbesöken blir ofta intensiva med möten och dagarna går i ett. Otroligt roligt med kreativa möten.

Renée och jag har följts åt i över 10 år och hon är och har alltid varit en stor inspirationskälla. Det är fascinerande hur hon skapat och hela tiden utökar sin produktlinje med eko och reko produkter. Vi tog en matcha te tillsammans och då kom vi igång spann igång på olika idéer. I maj kommer jag till Pepstop och håller ett event och en kurs, datum kommer strax på agendan!

Jag fick hålla mig att inte köpa massa härliga produkter med mig hem. Det var faktiskt första gången jag var på Pepstop på Riddargatan, väl värt ett besök både för att äta och för att handla.

 

Påskfint med veganchokladharar!

Renée har skrivit flera jättebra böcker, jag älskar när hon skriver ” en dutt, en skvätt, en höft, en stor nypa” för det är så jag också gör mat. Jag är usel på att mäta helt rätt, det är smaken som får avgöra.

Löjligt goda kakor och bollar. Jag hade gjort en choklad jag hade i väskan, och bjöd Renée på och hon gillade den, extra glad blev jag då med hennes fina smaklökar att chokladen med adaptogener, guldfrekvens pulver och eteriska oljor gick hem hos henne:)

Längtar redan tillbaka till Stockholm och event/kurser på pepstop och nya kreativa möten inför framtiden <3

kram

Erica

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..