Höra dina egna viskningar

Denna bild kom i mitt flöde och den var så otroligt talande. Den påminde mig verkligen om vad raw food gör för mig. Jag blir så väldigt mer lyhörd när jag äter raw food, vad min kropp vill ha just nu, hur jag kan stödja den på allra bästa sätt. Är det ett glas vatten jag behöver? Behöver jag en adaptogen för att balansera upp mig? Kroppen talar till oss i varje stund. Frågan är om vi lyssnar. Ibland behöver vi bara köra på. Så är det. Men att inte tappa kontakten utan göra medvetna val och kompensera för att man lånade energi, hjälper kroppen i balans. Hur kan vi göra för att höra hur kroppen viskar? Bjuda in mer grönt, dricka vatten, äta fermenterat, försöka vara varsam med animaliska produkter, vete och socker och mat som är hel- eller halvfabrikat. En detox är ett perfekt verktyg för att komma tillbaka till att höra viskningar. För hör vi viskningarna behöver inte kroppen skrika. Lyssna till ditt finstämda instrument som kroppen är. När det är för mycket kring mig och inom mig, är naturen som medicin tillbaka till mig själv. Där hör jag mina viskningar och kroppen får chans att läka av naturens vibrationer och ljud. My medicin – to lean to a tree <3
Kram
Erica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..