Johanna Bjurströms Utbildning till Hälso- och Livsstils coach

Johanna kommer och föreläser som expert inom näringslära på utbildningen till Raw Life Educator. Det är så enormt lärande varje gång jag lyssnar på Johanna, det är alltid något nytt jag lär mig och om inte Power of Repetition.

Johanna har skapat en utbildningen hon har hållt i några år nu och jag har så gärna velat gå den. Sedan Johanna digitaliserade utbildningen så har möjligheten att gå den verkligen ökat. Och i höstas så tänkte jag – nä nu tusan ska jag gå den, tiden får bara finnas.

Jag lyssnar på ljudfilerna på gymmet på morgonen. Det är lustigt som i morses när jag lyssnade på Johannas röst och hon berättade om hjärtats funktioner, hur mitt hjärta slog tydligt i mitt bröst när jag stod på crosstrainern. Jag lärde och kände hjärtat på samma gång.
Jag försöker att få till att läsa och anteckna vid några tillfällen i veckan för att sätta anatomin ( som aldrig varit riktigt mitt ämne men egentligen är något som jag bara ska nöta in). Och varje tisdag möts vi på zoom för att gå igenom frågor, kommande lektioner och lära känna varandra mer.

Efter bara 5 veckor av 25 är jag supertaggad, nervös inför provet 😉 och så sugen på att lära mig allt Johanna kan.

Av hela mitt hjärta rekommenderar jag utbildningen; för din egen hälsa, din närstående eller för ditt företag. Se nedan för ett SUPER pris på utbildningen!

Utbilda dig till Hälsoterapeut och livsstilsterapeut, samtidigt som du jobbar med din egen hälsa och hela dig! Du kan inte hjälpa andra förrän du hittar en balans i dig själv. Utbildningen är den snabbaste vägen till en bättre hälsa. Utbildningen pågår under 6 månader med start den 10:e september 2019 och innehåller all kunskap du behöver för att själv uppnå och hjälpa andra att uppnå en hållbar hälsa. För att kunna ge dig den bästa utbildningen, är antalet platser begränsade. Främst för att du ska kunna få den tid som krävs för att bli en duktig hälso- och livsstilsterapeut. 

För dig som vill ha ett helhetskoncept och en hållbarhet som fungerar!
Holistic Health Academy har utbildningen till Hälso- och livsstilsterapeut. Utbildningen för dig som bestämt dig för att få den bästa utbildningen inom hälsa med ett holistiskt synsätt, samtidigt som du jobbar med dig själv och din egen hälsa. Utbildningen fokuserar på hållbarhet som fungerar!

 
Utbildningarna startar den 10 september 2019 för både Hälso & livsstilsterapeut utbildningen

Pris för utbildningen:
Utbildningens pris är 69 000 kr (värde över 100 000 kr + overdeligt värde för support även efter examen i Facebookgruppen).

Just nu Early bird pris: 39 000 kr t.o.m. 30 juni 2019! Max antal platser 20 st, först till kvarn! 

Maila mig på info@rawfoodbyerica.se för att få det förmånliga priset eller klicka vidare på denna länk.

Johanna Bjurström – din HälsoHero!

Kram
Erica

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..