Månadens Utlottning – boken Hälsodrycker

En författar kollega till mig på Bonnier Fakta har skrivit en fenomenal bok om drycker för bästa hälsan. Den kan bli din i månadens utlottning!

Gröna smoothies är perfekt nu när vårens första spirande gröna blad börjar komma. Det är som du får vårenergi direkt in i din kropp när du använder dem som det gröna i dina smoothies.

Skriv i kommentaren varför just du behöver mer hälsodrycker. Kom ihåg att ange din email adress. Vinnaren dras slumpmässigt i slutet av april månad.

 1. Hej! Den boken har jag kikat på länge men inte ännu köpt. Om ett par veckor fyller jag 35 och har önskat mig en ”dyr blender” 😉 Haft flera för runt tusenlappen men alla har gått sönder efter ett litet tag så nu blir det en dyrare och förmodligen också bättre kvalite. Jag har tre barn och jag tycker smoothies är toppen för att få i dem den frukt och grönt som de inte vill äta. Boken vore en fin inspiration. Ha det så bra:)

 2. Jag behöver mer hälsodrycker i mitt liv för att det helt enkelt är ett outforskat område, jag äter relativt bra men vill få in massa härliga drycker i kosten också 🙂

 3. Jag la om min kost efter förlossningen pga skador som gjorde att jag behöver äta bra så att tarmarna funkar som de ska. Gick ner otroligt mycket vikt och har börjat träna och yoga regelbundet. Min bas i kosten är grönsaker men jag äter också vete, animaliska produkter och socker även om det ör i mindre och mindre omfattning. Har just precis planerat in en detox som nästa steg och letar efter typ exakt det här! Hade läst med vördnad och provat varenda recept 🙏

 4. Behandlas just nu för ätstörning. Har varit inlagd i 5 månader hittills och många återstår. Ser fram emot att sedan leva frisk och fri och få i mig allt som är bra!

 5. På 80-talet när jag bodde på landet experimenterade jag lite med plock från den vilda naturen, men det blev mest te för smoothies och liknande var ju inte uppfunnet då. Men nu har ju innovationslustan exploderat! Jag provar gärna!

 6. Hej! Att prata om hälsa & livsstil till andra kan vara så ”enkelt” men svårare att leva efter det själv. Behöver verkligen fylla på min kunskap och praktisera själv, och tycker att inget går upp mot en färgglad bok att bläddra och i och inspireras av. Hoppas på tur 🙂

 7. Jag behöver mer hälsodrycker för att kroppen skall gå in i ett lugn och för att själen ska finna sin väg till mitt hjärta.

 8. Äntligen är våren här med sol och ljumna vindar. Dags att leta upp de vindstilla hörnen där jag kan ladda upp med solens energier.
  När min kropp får en detox eller bara en paus i vardagen med hälsodrycker är det just dom ställena som blir extra värdefulla att hitta ro och stilla tankarna på för att komma ner i varv och bara vara i andningen.
  Juicer hjälper min kropp att vara närvarande och inkännande då jag stillar mig själv för att hitta mig själv igen.

  Nya recept och ny inspiration ger den där extra kicken för att komma igång och framförallt för att känna inspiration att fortsätta under hela året.

 9. Jag är sååå kär i det vilda och smoothies är ju fantastiskt; on the go, man kan maximera potentialen i ett mål så bra, ”gömma” sånt som är svårare att få i sig annars mm mm. Och jag längtar efter ny inspiration på detta område 😀

 10. Vilken härlig bok det verkar vara <3 I min familj skulle vi behöva lite mer inspiration till härliga nya gröna drinkar. Vore ett toppensätt att fira in våren som snart kommer. Idag fick vi en massa snö här i Dalarna 🙂

 11. Har en önskan om att få i mig mer näring och energi via hälsodrycker. En perfekt bok som kan inspirera mig.

 12. Behöver inspiration och recept på nya goda blandningar. Hu om du visste hur illa det blir ibland när man kör på fri hand.

 13. Fick en blendet i julklapp. Men har inte använt den så mycket än. Med den här boken kommer den nog användas flitigt.

 14. Jag fick en blender i julklapp men har inte använt den så mycket. Med den här boken kommer den användas flitigt.

 15. Jag skulle bli överlycklig att vinna denna bok för att få lite inspiration och draghjälp för att få energi, kraft och ork tillbaka 🙂
  Jag har haft en väldigt tuff & jobbig period fysiskt, psykiskt och själsligt som jag jobbat mig ur. Jag har investerat i en blender för att kickstarta hälsan och väntar på en slow juicer. Håller tummar & tår för vinst 😉
  Varma vänliga hälsningar Carina

 16. Den boken har varit underbart att vinna som en födelsedagspresent och för att få in mer smoothies och juicer i vardagen. Har en bråkig sköldkörtel så jag hade verkligen blivit överlycklig för en massa stalltips om underbara gröna smoothies och även barnen hade uppskattat det. Hoppas!

 17. Jag känner mig trött, gammal och sliten och vill komma igång med ett hälsosammare liv. Tror att fet är lättare att få i sig fler nyttigheter i form av dryck, men känner att jag behöver mer kunskap och inspiration.

 18. Efter en blodpropp i ben venen har jag verkligen börja tänka på min hälsa. Även äldre behöver se över sina matvanor. Denna bok blir ett språng mot ännu hälsosammare liv.

 19. Efter en blodpropp i ben venen har jag börjat tänka över min hälsa. Även äldre behöver ändra sin kost mot det bättre. Denna bok blir språnget mot ett ännu hälsosammare liv

 20. Jag har försökt att tycka om gröna smoothies i flera år men tycker inte att de är så goda. Att få en hel bok med inspiration tror jag skulle få in mig på rätt spår och äntligen tycka det är gott. Tänk så mycket lättare det är att lägga ågra minuter på min mat och veta att jag får en riktigt boost i kroppen :-).

 21. Jag känner att min kropp har ett otroligt sug efter hälsosam mat och dryck. Fick under min graviditet havandeskapsförgiftning och ett högt blodtryck, som jag ännu tampas med. Att ge kroppen en ordentlig boost av nyttiga hälsodrycker skulle leda min hälsa i rätt riktning.

 22. Skulle så gärna vilja vinna boken då jag just nu kämpar att komma tillbaka efter min utmattning. Tror att jag skulle må bättre av hälsosamma gröna smoothies. Perfekt med lite inspiration! Hoppas på tur.

 23. Jag älskar gröna smoothies och dricker en varje morgon. Skulle vara så kul att vinna denna bok för att få in ny inspiration i livet.. håller tummarna
  !

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..