Månadens Utlottning – boken Hälsodrycker

En författar kollega till mig på Bonnier Fakta har skrivit en fenomenal bok om drycker för bästa hälsan. Den kan bli din i månadens utlottning!

Gröna smoothies är perfekt nu när vårens första spirande gröna blad börjar komma. Det är som du får vårenergi direkt in i din kropp när du använder dem som det gröna i dina smoothies.

Skriv i kommentaren varför just du behöver mer hälsodrycker. Kom ihåg att ange din email adress. Vinnaren dras slumpmässigt i slutet av april månad.

 1. ”Man vet när man möter sin själsfrände…

  När våra blickar möts är det som om blixten går genom kroppen
  – jag vill bjuda honom på magiska & goda drycker som är BRA för kroppen.
  Coca-cola drickaren kommer att bli uppvaktad på varje dag på sitt jobb, med en ny dryck tills varje recept i boken är gjort – det är väl det som kallas kärlek?

  Jag har tilliten till att både hans kropp och sinne besvarar detta, på det för tillfället bästa möjliga sätt… ”

 2. marit skriver:

  Jag älskar gröna smoothies och dricker en varje morgon. Skulle vara så kul att vinna denna bok för att få in ny inspiration i livet.. håller tummarna
  !

 3. Lina K skriver:

  Skulle så gärna vilja vinna boken då jag just nu kämpar att komma tillbaka efter min utmattning. Tror att jag skulle må bättre av hälsosamma gröna smoothies. Perfekt med lite inspiration! Hoppas på tur.

 4. Jag känner att min kropp har ett otroligt sug efter hälsosam mat och dryck. Fick under min graviditet havandeskapsförgiftning och ett högt blodtryck, som jag ännu tampas med. Att ge kroppen en ordentlig boost av nyttiga hälsodrycker skulle leda min hälsa i rätt riktning.

 5. Jag har försökt att tycka om gröna smoothies i flera år men tycker inte att de är så goda. Att få en hel bok med inspiration tror jag skulle få in mig på rätt spår och äntligen tycka det är gott. Tänk så mycket lättare det är att lägga ågra minuter på min mat och veta att jag får en riktigt boost i kroppen :-).

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..