Innan sängen rutin

Spontan post om min kvällsrutin på kvällen, på insta häromkvällen och kom på att dela här med såklart 😊

Jag har en massa rutiner eller även ritualer genom min dag, något som blivit en vana så jag inte tänker på att detta kan faktiskt blir inspiration till någon annan.

Jag gillar naturlig hudvård och från att älskar krämer, schampoo, parfymer i snygga och dyra flaskor är min skafferi i badrummet slimmat och det mesta går att äta;).

En rutin jag har på kvällen är att jag tvättar av mitt smink med kokosolja ( on jag nu ens orkat sminkat mig, är toklat med att göra det…) tvättar av ansiktet med vatten. Sedan fräschar jag upp med ett hemma gjort rosen vatten. Efter det smörjer jag in mitt ansikte, på vintern, med ricin olja blandat med en eterisk olja som heter frankinscense ( som är bra för mina delikata rynkor). Jag tar det är i håret och snurrar upp håret till en bulle. Som en mini inpackning.

Sedan tvättar jag mina fötter, en grej som jag måste göra varje kväll om jag inte duschar eller badar, det är som en ritual där jag tackar fötterna och gör dem rena inför drömlandet. I sängen smörjer jag in dem med kakaosmör. Skriver i min dagbok. Lägger mig på spikmattan… sen är det zzzznark…

Kom på mig själv att jag är invaggad i oljor, dofter och en tacksamhets känsla för dagen som varit. Hur dagen än varit kan den få ett perfekt slut, ett slut som gör grunden för drömmar och kommande dag❤️

Kram

Erica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..