Värmande Ord

Förra söndagen sa vi hej då till varandra på Raw Life Education. Om en månad ses vi igen! Jag längtar helt tokigt mycket att lyssna till mina elever och även se vad som hänt för dem. Att läsa dessa värmande ord från Gabriella och Leila på Instagram fyller mitt hjärta med översvallande glädje 💚. Jag har försökt förklara med egna ord innehållet i Raw Life Education och den känsla jag förmedla. Tillsammans skapade vi det tillsammans och när jag läser orden blir det som ett kvitto på att deltagarnas hjärtan och sinnen varit öppna, för magin i raw food.

Leena en kvinna som jag pratade och coachade en kortis i veckan sa ”Erica, det känns som du spridit guld stoff kring oss alla”.

Så oändligt tacksam för mitt dream team, deltagare, gäst lärare för att vi kan skapa guld stoff tillsammans 🌟.

Kram

Erica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..