Rör på dig!

Storm, min kusins man, sa något till mig som fastnade hos mig under mina första 10 veckor på raw food för 14 år sedan. ”Move, Erica move! ”

För att få raw food att fungera behöver rörelse in i livet. Rörelse på något sätt. Hur spelar inte så stor roll… bara att jag gör det!! Varje dag rör jag på mig minst 30 minuter, det är allt från yoga, promenad, cykling, kondis träning, styrketräning, postural terapi, hemmaträning dansa, lek med barnen whatever. Bara jag gör det! Tappar jag min dagliga träning känns det direkt i min kropp och på min mentala hälsa. Det känns som hela jag stannar upp och kloggar igen. Träning ger lymfsystemet en skjuts och det sägs tränar man inte så är det som att inte spola toaletten..

och det går att hitta tusen ursäkter. Men ursäkterna kommer bara bita mig själv i rumpan. Jag rör på mig för min skull. Min morgon rutin är att min klocka ringer 04.44. Jag är på gymmet eller på yogamattan strax efter 05.15 ( en snoosning måste jag tillåta mig 😉 då stämmer jag av mig, min dagsform, sätter min intention för dagen.

Står jag på cross trainern som jag gör nu passar jag på att jobba från telefonen, när jag går omkring på gymmet lyssnar jag på Johannas utbildning som jag går nu och lär mig om vårt helt fantastiska kropp. 06.30 är jag oftast klar lite beroende på vad jag gör. Då torrborstas det, duschas kallt, skrapar tungan 🤣. Efter det dricker jag en special designad protein Shake blandad med olika superfoods, adaptogener och något som innehållet probiotika. ( när jag är klar är det dags för barnen att vakna upp i ett lugn där jag möter dem i deras behov).Jag känner in varje dag- vem är jag idag, vad ska jag göra idag och hur kan jag stötta upp mig själv med magin från maten inför dagens äventyr.. jag har under alla åren skaffat mig både ett skafferi med örter, rötter, pulver som jag blandar med vild och raw mat. Varje dag förundras jag av magin i maten. Ett medel för LIV 🌟 pure livs- medel.

Så checkin out från gymmet idag blev det 06.45 och dags göra dagen!

Just idag är dagen helt knök fram till 22.

Trots en knökad dag är min träning ett måste, det ger mig energi och mer balans i dagen och blodsockret.

Så ”Move darling move”!

Kram

Erica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..