ANNONS

Påsk med en rosa fullmåne

/

Igår var det en rosa fullmåne, inte att den är rosa men har energin som rosa för med sig. Jag fick feeling och gjorde en rosa fermenterad kokosyoghurt med röda vinbär som var plockade förra sommaren.  Jag plockade även gröna blad som badat i fullmånens rosa energi och gjorde en vild smoothie på. Jag kommer på hur jag älskar att skapa med mat när jag får bubbla in mig totalt, och inte bara laga vardagsmat till familjen ;). Nuförtiden fermenterar jag alltid min yoghurt med kombucha eftersom resultatet blir så mycket godare när jag gör det.

En flaska kombucha 250 ml till 3 burkar kokosgrädde. Rör runt. Låt stå i rumstemperatur cirka 20 timmar, sedan i kyl. Mixa med valfria bär och valfri sötning. Mums bästa yoghurten. Håller cirka en vecka i kylen men så länge kommer den inte finnas kvar, det kan jag faktiskt lova:).

En annan sak jag har dille på är torkade citrus zest. Här är torkad apelsin zest som jag sprinklade på påsktårtan. Gult ska det vara!

Jag har lite annat påskgodis som jag ska posta lite senare i helgen, så roligt att skapa med färger, former kring de olika högtiderna.

Erkänner, här jag använt lite olika filter för att få upp det gula, så mycket att apelsinskalen ser ut som saffran. Efter en intensiv jobb vecka som har sitt slut nu klockan fyra påskafton, ( nja bara några samtal i bilen också) så tar jag helt ledigt till måndag klockan 08. Jag älskar att jobba men oh vad det är viktigt att ta ett break. Så nu blir det ett break att bara vara. Off line. On kids.

Glad Påsk och ta tillvara på månens budskap och energi – vad vill du förverkliga med hjälp av månens starka energier?

Kram

Erica

0
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00