På plus igen

Helgen som varit har laddat på plus kontot – sovit, varit ute i naturen, yogat, satt igång 12 liter kombucha, 4 liter ginger beer, gjort min magnum deluxe glass, fixat med barnens kläder, kollat på tv, gjort massvis av raw kanelbullar, bläddrat igenom högen med tidningar, slängt gammal bokföring, tvättat den där kjolen för hand som legat i tvättstugan i två månader, shoppat sommarkläder till barnen, lång promenad med barn och en fin vän, städat garaget…. så jag har inte legat raklång direkt men jag har tagit igen sådant som jag inte annars riktigt hunnit med den senaste tiden. Att bara känna mig utsövd är en fröjd…

många av mina helger fylls med jobb relaterade saker och tider att passa, så en helg som varit som denna händer väldigt sällan. Jag fick också tid att tomglo rakt ut på vårt blommande körsbärs träd…

jag uppskattar kontrasterna i livet men när det kommer en helg som denna njuter jag verkligen av att bara vara i flödet för dagen och med barnen.

När vi var ute i skogen cyklade vi till en tall där jag om vårarna skördar tallpollen. Tallpollen fanns tidigare i Alive Foods sortiment och är suveränt för manliga hormoner och deras uthållighet. Sam fick väldigt bra respons när han tagit tallpollen med hans kraft, immunförsvar och återhämtning.

Tall pollen finns på de som trillat ned på marken. Smula dem i handen och pollen kommer från dem. Jag åt direkt där i skogen men hade glömt en burk så jag får cykla dit och skörda mer så jag har till hösten,

Det började regna och vi tog skydd i en koja, drack varm choklad ( havremjölk, raw cacao och björksocker) och åt raw kanelbullar tills vi blev för blöta.

Då stannade vi till på ett perfekt gräs ställe och jag tog med mig hem gräs som Saga juicade till en grön shot. Jag plockade också ängssyra som Liv åt upp hela påsen.

Efter att kommit hem blöta och kalla gjorde vi hemma spa i badet med naturlig ansiktsmask och gurkor.

Jag satte igång 12 liter te för att bli kombucha och satte en stor sats ginger beer.

Bilden nedan är från min kommande bok tagen av Bianca Brandon Cox och är den snygga versionen av ginger beer. Mer om ginger beer kommer på bloggen!

Så nu när jag laddat på plus kontot är jag super taggad inför veckan på Solhälla och andra tillfället av Raw Life Education 💚.

Vad gör du för att känna dig på plus?

Kram

Erica

Foto: BIANCA-BRANDON-COX

  1. Pia skriver:

    Förstod inte helt helt det med tallpollen. Är det kottarna som innehåller pollen?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..