Maj månads Utlottning – en session i Mindful Tapping

Kom i kontakt med din inre styrka

Utlottning av Mindful Tapping session

Jag är en sådan stolt lärare och vän till Helena Swane! Jag träffade Helena för första gången 2014 på en föreläsning jag hade på ett företag. Det var vårt första och kära möte. Hon kom sedan på Raw Life Education sommaren 2014, på vår 10 dagars intensiv, och vår vänskap började. Helena slutade på sin arbetsplats för att få förverkliga sina drömmar och visioner. Att ha följt Helena under åren i hennes utveckling har varit en gåva, att se hur varje steg hon tar, tar hon sig närmare sin dröm och vision. Hon har bidragit med så mycket insikter och ljus i mitt liv. Jag har sedan i höstas gått hos Helena för att komma till mer inre klarhet och insikter, där jag får möjlighet att se och känna ”beyond”, kan låta superflummigt men det som sker är att tankarna och egot får vila. Och det är rätt gött att ta ett break från det ;).

Jag var så otroligt tacksam att Helena ville vara med på Majs månads utlottning, där hon lottar ut en helt gratis session till en person. Dubbelbingo för dig som kommer vara en lyckliga vinnaren!

Skriv i kommentaren varför du skulle vilja komma till Helena. Vinnaren dras i slutet av majmånad och kommer att kontaktas via mail (kom ihåg att ange din mail adress). Vill du boka dig hos Helena ger hon även ett specialpris här 780 kr för en session, ange Raw food by erica vid din bokning.

Mindful Tapping

Mindful Tapping! – Bli fri från det som blockerar och hindrar dig!

Mindful Tapping är ett fantastiskt verktyg som hjälper vid allt från svårare trauman till mer vardagliga problem. Det är en trygg och samtidigt effektiv metod där du får möjlighet att möta dig själv och det du bär inom dig på ett mjukt och varsamt sätt. Det hjälper dig att komma åt, lösa upp och läka det som ligger till grund för symptom som:

Stress | Oro | Rädslor | Begränsande tankemönster | Att inte komma vidare, att sitta fast | Ångest | Fobier | Prestationsångest | Utmattningssyndrom | Sockerberoende | Problematik i relationer | Smärta i kroppen | Problem med vikten | m.m 

Genom att knacka på olika punkter på kroppen får du hjälp att nå in till ditt undermedvetna, programmera om hjärnans signaler och lösa upp känslomässiga blockeringar. När du blir fri från dina blockeringar och negativa mönster kan du verkligen börja skapa det liv som du vill leva!

Profilbild

Helena Swane

Jag heter Helena Swane och jag hjälper kvinnor och män att lösa upp underliggande känslor och trauman. När du kommer till mig så guidar jag och bemöter dig där du befinner dig i livet just nu. Mitt arbete grundar sig i att vår yttre verklighet är en spegling av vårt inre tillstånd och att du skapar ditt liv inifrån och ut. Att istället för att försöka hitta alla svar utifrån andra och lägga din kraft i andras händer, hitta tillbaka hem till dig själv och upptäcka din egen kraft och visdom.

Med hjälp av Mindful Tapping kommer vi åt och läker det som satt sig som känslomässiga blockeringar. Jag är certifierad Mindful Tapper och hjälper dig att komma i kontakt med din inre styrka och knacka dig fri från stress, oro och rädslor!

Jag finns på plats i Göteborg och du kan även boka sessioner på distans via min digitala mottagning.

Varmt välkommen!

Mail: info@helenaswanebyheart.se

www.facebook.com/helenaswanebyheart

Helena Swane

 • Certifierad Mindful Tapper via Center för Energipsykologi
 • Auktoriserad Hälso- och Livsstilsterapeut via Holistic Health Academy
 • Certifierad Raw Life Educator via Erica Palmcrantz
 • Certifierad Raw Nutrition Program via David Wolfe
 • Certifierad Angel Card Reader via Doreen Virtue och Radleigh Valentine
 • Certifierad Pure Energy Healer via Mark Bajerski
 • Certifierad Access Consciousness Bars Practitioner

Vill du boka en session redan idag får du ett special pris 780 kr. Ange Rawfoodbyerica vid bokning.

”Med Helenas vägledning och unika intuition, kommer jag till mitt inre lugn. Från den platsen inom mig, ser jag livet med en annan klarhet. Min egen klarhet bekräftas och styrks av Helenas kärleksfulla guidning. Helena skapar personliga oljeblandningar som stärker det som kommit upp för mig; ger mig energi och balans, och gör att jag bevarar min klarhet. Efter varje session känner jag ett förankrat inre lugn och kontakt med mitt själv på ett djupare och renare plan.”

Erica Palmcrantz Aziz

Referenser

 1. Är så otroligt nyfiken på detta med mindful tapping. Det känns lite knepigt att beskriva anledningen till varför jag ska vinna, särskilt när jag läser andras kommentarer, men jag gör ett försök. Jag har problem med relationer i alla former, känner mig alltid liten och får komplex bredvid andra. Detta medför att jag alltid måste prestera och vara bra, egentligen mycket mer än bra. Jag är väldigt självkritisk och tappar därför också självförtroendet i det jag gör. Jag har alltid jättemycket att göra och ser till att mina dagar är fyllda – kanske är det ett sätt för mig att slippa reflektera över det som är jobbigt. Håller tummarna för att få möjligheten att prova <3

 2. Helen skriver:

  Hej!
  Har hört talas om tappning genom en vän du behandlat. Är sockerberoende med allt vad det innebär. Att få pröva på tappning skulle vara så spännande om det kan hjälpa mig. Inflammationer i kroppen mm.
  Med värme
  Helen

 3. Hej,
  Skulle väldigt gärna vilja vinna, har haft en jobbig tid i mitt liv dom senaste 3 åren och som ensamstående mamma till tre underbara barn måste jag kunna vara stark men inte haft orken för det, vilket innebär att mitt jobb oxå har blivit lidande och då ekonomin.
  Har även en del åkommor som är stressrelaterat som jag skulle vilja bli av med.
  🙏🙏❤️🥰

 4. Jag skulle verkligen vilja prova på mindful tapping. De två senaste åren har varit väldigt tunga och omvälvande. Jag sitter fast i mycket gamla mönster och skulle vilja prova mindful tapping för att se om det kan hjälpa mig vidare!

 5. Skulle verkligen behöva få mind tapping. Har fått en igenom och går igenom den tuffaste tiden jag någonsin upplevt.
  Har förlorat en son nyligen vilket innebär stor stress, ångest och sorg. Har innan detta levt med panikångest under flera år som nu förvärrats.
  Hade verkligen velat komma till Helena för att lösa upp en massa känsloknutar och för att låsa upp blockeringar jag har pga detta.

  1. Grattis Daniel,
   du blev vinnaren av tävlingen.

   Jag har mailat dig:)
   Kram
   Erica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..