ANNONS

Maj månads Utlottning – en session i Mindful Tapping

/

Kom i kontakt med din inre styrka

Utlottning av Mindful Tapping session

Jag är en sådan stolt lärare och vän till Helena Swane! Jag träffade Helena för första gången 2014 på en föreläsning jag hade på ett företag. Det var vårt första och kära möte. Hon kom sedan på Raw Life Education sommaren 2014, på vår 10 dagars intensiv, och vår vänskap började. Helena slutade på sin arbetsplats för att få förverkliga sina drömmar och visioner. Att ha följt Helena under åren i hennes utveckling har varit en gåva, att se hur varje steg hon tar, tar hon sig närmare sin dröm och vision. Hon har bidragit med så mycket insikter och ljus i mitt liv. Jag har sedan i höstas gått hos Helena för att komma till mer inre klarhet och insikter, där jag får möjlighet att se och känna ”beyond”, kan låta superflummigt men det som sker är att tankarna och egot får vila. Och det är rätt gött att ta ett break från det ;).

Jag var så otroligt tacksam att Helena ville vara med på Majs månads utlottning, där hon lottar ut en helt gratis session till en person. Dubbelbingo för dig som kommer vara en lyckliga vinnaren!

Skriv i kommentaren varför du skulle vilja komma till Helena. Vinnaren dras i slutet av majmånad och kommer att kontaktas via mail (kom ihåg att ange din mail adress). Vill du boka dig hos Helena ger hon även ett specialpris här 780 kr för en session, ange Raw food by erica vid din bokning.

Mindful Tapping

Mindful Tapping! – Bli fri från det som blockerar och hindrar dig!

Mindful Tapping är ett fantastiskt verktyg som hjälper vid allt från svårare trauman till mer vardagliga problem. Det är en trygg och samtidigt effektiv metod där du får möjlighet att möta dig själv och det du bär inom dig på ett mjukt och varsamt sätt. Det hjälper dig att komma åt, lösa upp och läka det som ligger till grund för symptom som:

Stress | Oro | Rädslor | Begränsande tankemönster | Att inte komma vidare, att sitta fast | Ångest | Fobier | Prestationsångest | Utmattningssyndrom | Sockerberoende | Problematik i relationer | Smärta i kroppen | Problem med vikten | m.m 

Genom att knacka på olika punkter på kroppen får du hjälp att nå in till ditt undermedvetna, programmera om hjärnans signaler och lösa upp känslomässiga blockeringar. När du blir fri från dina blockeringar och negativa mönster kan du verkligen börja skapa det liv som du vill leva!

Profilbild

Helena Swane

Jag heter Helena Swane och jag hjälper kvinnor och män att lösa upp underliggande känslor och trauman. När du kommer till mig så guidar jag och bemöter dig där du befinner dig i livet just nu. Mitt arbete grundar sig i att vår yttre verklighet är en spegling av vårt inre tillstånd och att du skapar ditt liv inifrån och ut. Att istället för att försöka hitta alla svar utifrån andra och lägga din kraft i andras händer, hitta tillbaka hem till dig själv och upptäcka din egen kraft och visdom.

Med hjälp av Mindful Tapping kommer vi åt och läker det som satt sig som känslomässiga blockeringar. Jag är certifierad Mindful Tapper och hjälper dig att komma i kontakt med din inre styrka och knacka dig fri från stress, oro och rädslor!

Jag finns på plats i Göteborg och du kan även boka sessioner på distans via min digitala mottagning.

Varmt välkommen!

Mail: info@helenaswanebyheart.se

www.facebook.com/helenaswanebyheart

Helena Swane

  • Certifierad Mindful Tapper via Center för Energipsykologi
  • Auktoriserad Hälso- och Livsstilsterapeut via Holistic Health Academy
  • Certifierad Raw Life Educator via Erica Palmcrantz
  • Certifierad Raw Nutrition Program via David Wolfe
  • Certifierad Angel Card Reader via Doreen Virtue och Radleigh Valentine
  • Certifierad Pure Energy Healer via Mark Bajerski
  • Certifierad Access Consciousness Bars Practitioner

Vill du boka en session redan idag får du ett special pris 780 kr. Ange Rawfoodbyerica vid bokning.

”Med Helenas vägledning och unika intuition, kommer jag till mitt inre lugn. Från den platsen inom mig, ser jag livet med en annan klarhet. Min egen klarhet bekräftas och styrks av Helenas kärleksfulla guidning. Helena skapar personliga oljeblandningar som stärker det som kommit upp för mig; ger mig energi och balans, och gör att jag bevarar min klarhet. Efter varje session känner jag ett förankrat inre lugn och kontakt med mitt själv på ett djupare och renare plan.”

Erica Palmcrantz Aziz

Referenser

14
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00