Pizza och Raw talk hos NY

Jag gör lite allt möjligt inom ”the name of raw food”~ ingen dag är den andra lik och det är det jag älskar med att skapa och vara egen företagare. Vissa perioder som våren är alltid tok intensiva och idag sitter jag med all administration som inte fått plats riktigt den sista veckan. Så från att varit på Raw Life Education ( blogg inlägg kommer från våra dagar där:) i fem dagar, till fix och prepp för 50 pizzor, mellis, choklad och smoothie i måndags till att åka till Jönköping igår och reklam byrån NY. För att där inspirera till hur vi kan leva ett liv med mer energi och balans i livet med maten som ett viktigt verktyg.

Jag möter så många olika människor och det är alltid så fint att få se hur jag kan ge inspiration till ett ökat välbefinnande. Möta alla där de befinner sig i livet.

Reklambyrån är en obyggd kyrka och så schysst miljö! Och ett stort kök också i källaren ;).

NY har en hållbarhets utmaning- att röra sig mer, äta mer vegetariskt och för det odlas träd i Afrika. Medvetna arbetsplatser gillar vi! Så jag blev deras kick off för vårens utmaning.

Först fick alla en kombucha shot, en choklad bit med adaptogener, elixir och superfoods- till lunch raw pizza, ogräs smoothie med massor av ingefära och citron. Till tre fikat hade jag gjort bars med superfoods, adaptogener och som var nötfria.

Snart bars kan man kalla det;)~ Pumpafrön, dadlar, russin, salt, svarta vinbärspulver, citron, maca pulver.

Det blev intressanta samtal kring lunch bordet och pizzan gick hem hos alla. Jag är alltid lite orolig, handen på hjärtat, hur maten som jag gör ska tas emot…

Efter gårdagen blev jag verkligen super taggad att nå ut till fler företag som vill ge sina anställda inspiration till enkla förändringar i livet som blir stora förändringar i deras energi och balans.

För min egen energi och balans behöver jag ta igen lite av allt efter en vecka med mycket med så så roligt jobb ( fullkomligt helt älskar det jag gör), för lite rörelse och sömn och för mycket mat ;). Då tar jag en dag för mig att komma ikapp mig~ sovmorgon till 06, yoga, några dagars fasta på grön juice, vatten, grönt te och smoothie. Och pill med papper och Mail. Och eftermiddagar och kvällar med barnen som bestämmer vad de vill göra, och jag följer dem. De stunder med barnen hämtar jag hem och finner avkoppling.. de är ett av mina ”verktyg” för energi och balans. ❤️

Kram

Erica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..