Magisk kväll på Systra Mii med Karin Haglund

Det blev en sådan otroligt fin kväll på Systra Mii i Borås som systrarna Sarah och Anna driver ( de två tjejerna i mitt av bilden till vänster om mig). Karin Haglund som bor i Borås och som är min vän sedan 10 år kom på den briljanta idén att styra ihop en kombinerad middags mingel inspirations föreläsning. Sarah och Anna som gick Raw Life Education förra sommaren har haft öppet sedan oktober 2018 och erbjuder Boråsarna grön läkande mat.

Det är så himla fint att få göra detta med Karin, hon är den bästa projektledaren och är väldigt van att anordna event för hennes mans och hennes företag som anordnar ledarskaps event och föreläsningar inom framgång tillsammans .

Sådana här kvällar glömmer jag ofta att fota men här med telefonen i högsta hugg. Man vill ju dela med sig av allt kul som händer på social medier :).

Alla gäster fick en läskande morotsjuice och en av Karins choklad mumsigheter när de kom.

Därefter blev det en lyxig bowl och därefter en knas god tryffel tårta och en choklad kaka med fermenterad cashewyoghurt frosting som är ett recept från nya boken.

 

Monter med läckerheter ! Och meny med allt gott som de skapar på Systra Mii. Rackarns att det är så långt till Borås annars hade jag blivit bekväm och gått till Systra Mii jämt.

Anna och Sarah presenterade dagens meny och Systra Mii. Karin öppnade upp och välkomnade. Därefter fortsatte jag med att dela med mig min resa, mina 11 böcker och mina fem bästa tips.

I slutet av kvällen efter all inspiration, intressanta samtal med nya vänner och ur god mat blev det boksignering av Karins och min nya bok.

Karins bok kan du köpa här.

Kvällen blev en succé och Karin och jag har blivit tillfrågade om att göra det igen på en annan ort. Det kanske till och med blir en turné?

Kram

Erica

  1. Åhhh jaaa blir det repris som inte är alltför långt bort kommer jag jättegärna😍🙌🏻

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..