Boksignering på Gryningen

Kom till Stockholm i ösregn, det fanns inte ens en taxi att hitta, men efter en väntan hoppade jag och ett gäng tunga böcker in i taxin för att lämna av på Pepstop inför fredagens bokmingel.

Bianca, den eminenta fotografen till fem av mina böcker så även den sista, gav som förslag till vår lunchdate att träffas i Söderhallarna. Vi fastnade hos Sebastien, som Bianca arbetat med och som är min författarkollega på Bonnier. Vi fick en ljuvlig morotssoppa som jag lade ned ett stort knippe koriander i som jag hade med mig. Vi fick lyxkombucha som endast är till för personalen. Mmmm så gott. Det var intressant möte där vi alla tre delar passion till och för maten, och vår jord. Nära råvaror, nära jorden för att komma nära oss själva.

Sebastien bakar helt gudomligt bröd, jag brukar vanligtvis inte äta bröd men provade en skiva. Äkta och kärleksfullt kändes den brödskivan. Vill du kika på Sebastiens böcker klicka här.

 

Bianca fångade mig på bild 🙂

Vägg i vägg med Sebastien ligger nyöppnaden My Vegina.

 

 

Ett veggoställe som det får bli en annan gång att prova.

Efter det gick jag i regnet till Mickey på Gryningen och signerade böcker. Det var många frågor och flera som köpte böcker så jag hann inte ta kort.. Jag köpte hela väskan full som vanligt när jag är där- älskar deras special varor! Det är så fint att få träffa personer och jag är så tacksam att jag får komma till Gryningen och prata mat med liv.

Köpte ett nytt märke av choklad. Mums!

I mitt flöde hade Lovis taggat mig, hon är en som har hängt på Sommarens Raw food utmaning som startade igår den 24:e maj. Det är inte försent ännu att hänga på! Läs mer nedan, maila mig bara så lägger jag till dig i gruppen och du blir inspirerade till att bjuda in mer raw food i ditt liv.

Kram
Erica

START  24:E MAJ – 100 % i 100 dagar eller 50% i 50 dagar,  I år kör vi igen sommarens utmaning!

Här är sommarens utmaning för dig som vill göra ett ”big jump” för din hälsa! Vi börjar den 24:e maj och avslutar den 31 augusti, men du kan hoppa på när du vill under tidsperioden!

 Jag vet hur svårt det kan vara att äta och leva 100 % raw under en längre tid och trots att man har gjort en överenskommelse med sig själv kan det vara lätt att falla/ bryta det. Med mig som ger daglig inspiratör och de andra som också antar utmaning och väljer raw får du stöd, inspiration, tips och även recept ( dock inte recept för de 100 dagarna, men recept finner du lätt i mina böcker).
Känner du att 100 % i 100 dagar låter för övermäktigt blir detta ändå en utmärkt inspiration för dig att komma igång och hålla dig på en 50% nivå i 50 dagar eller, i hur många dagar du väljer att göra.

Detta är utmaningen är för dig som aldrig testat raw food, har provat litegrann eller redan lever med mycket raw food!

Med en grupps stöd så går allt så mycket lättare, smidigare och man är inte ensam om att vara lite annorlunda på grill partyt, släktkalaset eller i andra sociala sammanhang. Med  tips och tricks samt recept blir du ”matad” med inspiration, för att du ska kunna ”go raw your way” och att du kommer in i din raw food vardag.
——–
Du får ett dagligt mail med inspiration/recept/tips/ hur du möter den sociala tillvaron med raw food/ annat rawfoodnyttigt i din inkorg varje dag.
Du får tillgång till en låst Facebook grupp där du kan möta andra som antar utmaningen och äter raw. ( har du inte Facebook kan du skapa ett konto eller så får du endast email sänt till din inkorg, vilket räcker som inspiration)

På facebook kommer tidigare elever på Raw Life Education finnas och svara på frågor och även jag samlar in vissa frågor och besvarar i mailform.

———-
599 kr för hela perioden.  (399 för 50 dagar) /

Gör så här:

Sänd ett email till info@rawfoodbyerica.se med ditt namn och din email samt ditt användarnamn på Facebook, så kan jag bjuda in dig till gruppen. Du får ett bekräftelsemail hur du betalar in och annan info.  När vi kan se din betalning registreras din email till utskicket och du bjuds in till Facebook gruppen. Du behöver inte vara i Facebook, du kommer att få mail med inspiration för den aktuella dagen till din inkorg. Facebook gruppen är ett forum där ni som gör utmaning kan mötas och dela tankar, tips och svara på varandras frågor. 

Go raw your way,

Erica

——
Fördelarna med att gå raw:

Lugnare mage
Stabilare blodsocker nivå
Du hittar din naturliga vikt
Lenare hud
Mer glänsande hår
Klarare ögon
Mer klartänkt
Bättre sömn
Piggare och dunder mycket energi

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..