Mors dag – firade med grön juice!

Igår var det mors dag och jag fick bästa presenten ever! En timma träning innan frukosten var serverad. Familjen hade varit ute och plockat en hel bär kasse med vilda blad och juicat med gurka och selleri och citron. Mmmmm vilken treat för en mamma!

Vi delade också på de fina presenterna som jag fick från Pepstop. Prova att köpa dessa härliga produkter på Bodystore, som även har 20 % rabatt till och med 2 juni 2019.

Mandelsmör

Raw Kanelbollar

Mjölksyrebakterier

Efter frukosten gav vi oss ut på den årliga Megaloppisen som är i hela Majorna. Jag är ett loppis freak – men har försökt att begränsa mig och rensa istället men igår fick jag gå loss;) Blev några bra fynd till oss alla.

Helt färdiga efter loppisen rullade jag bollar. Det brukar bli som det blir med bollar – jag tar vad jag har och stoppar ned i matberedaren.

Det blev mandel, gula russin, kokosolja, lakritspulver, salt och sedan rullade jag dem i svarta sesamfrön med mer salt. Yum Yum – då har vi bollar hela veckan som mellis när vi alla behöver en kick.

Som jag skrev ovan har Bodystore bra priser så köp dina produkter. Storhandla på nätet är en bra sak helst med 20 % rabatt!

Mandel

Lakritspulver

Mitt absoluta Favoritsalt Celtic Sea Salt

 

Img 4913.jpg

Under natten hade jag kallbryggt te för att sätta 16 liter kombucha. Så nu har jag massor på bryggning grönt, svart och vitt te! Liv gullade med scobysarna och sa ”Det känns som de lever”. Åh vad rätt hon har! Det är fulla med LIV. Som skapar livsnödvändiga bakterier!

Kram

Erica

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..