Rosa frukost med pitaya

Älskar rosa! Och det är mycket enklare att få barnen att äta en rosa smoothie bowl än en grön ;).

Jag blev så inspirerad av en kvinna i Sommarens Raw food Utmaning som gjort en nice cream med pitaya frukt. Jag kom på att jag hade en påse från raw nice med pitaya pulver, som du kan köpa från Clearlife.se. 

I min frys finns alltid frysta bananer. Så det blev ett cirka 6 frysta bananer, 1 dl havremjölk, 3 msk mandelsmör och 4 msk pitaya pulver och med en stark mixer som Vitamixer ( som du kan köpa via Bagarenochkocken.se) kan du göra en krämig smoothiebowl som blir som att äta glass till frukost.

Mumsig topping som dock inte blev så estetisk som jag ville eftersom vi alla var så hungriga. Pimpad med lite mer mandelsmör, chiafrön och mullbär.  En kall frukost kan fungera fint på en varm morgon – och nu när det sommar är det lyx att börja dagen med en rosa glass frukost!

kram

Erica

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..