Recept kreatör

I mitt soul work som raw food inspiratör har jag många olika uppdrag. Ett uppdrag som jag fick för några år sedan var att skapa recept till Biofoods torkade aprikoser och andra produkter, jag har gjort recept för dem i olika omgångar, även ett helt gäng med recept till Mother Earths påsar.

Härom morgonen var jag sugen på en kanske udda frukost; torkade aprikoser med tahini. Helt i sin enkelhet. Ungefär som man kan läsa baksidan på ett mjölkpaket så satt jag och läste på baksidan av aprikospåsen och tänkte ” det receptet lät gott”. Så kom jag på att det var ju jag som hade skapat det – ha ha!

Vill du göra receptet kan du hitta alla de torra ingredienserna på bodystore.se  .

Hoppas du kommer gilla tårtan med hallon, eller gör som jag, bred tahini på aprikoserna 🙂

Kram

Erica

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..