Utlottning boken ”Enkel kombucha & kimchi”

IMG_5134

Äntligen har jag boken ”Enkel kombucha & kimchi” i min hand för att kunna lotta ut till en vinnare!
Motivera varför just du behöver ett exemplar av boken för att bjuda in mat och dryck med bakterier i ditt liv.
Skriv din motivering i kommentaren nedan och skriv din email adress. Vinnaren dras i slutet av månaden och meddelas via epost.
Vill du inte vänta och se om du vinner kan du köpa ditt exemplar direkt via adlibris.se!

 

 

 

 1. Jenny skriver:

  Att drabbas av cancer mitt i livet kräver omstart. Att stärka mitt immunförsvar med fermentering är en livsmedicin. Jag vet att jag kan läka utan gifter och med goda bakterier. Behöver inspiration! Livet är en gåva. 🙏🥰

 2. Ulrica skriver:

  Fick en scoby häromdagen bara så där apropå när jag frågade några nya bekanta om kombucha, nu ligger den i kylen och väntar. Så skulle verkligen behöva lite pepp och recept så både jag och scobyn kommer igång 😊.
  Äter mer fermenterad mat nu och är nyfiken på att göra mer själv. 🍽🍋🥕 Känner att jag mår bra av mer liv i maten. 😄😍

 3. Har länge tänkt prova att göra egen kombucha men inte hittat något bra recept. Med denna bok kan jag få insperation att sätta gång direkt.

 4. Jag behöver tips och recept för att återfå motivationen till att äta rawfood/det jag mår bra av och Erica är den bästa av de bästa när det gäller detta! 🙏
  Tack på förhand om jag blir den lyckliga vinnaren! 🤗🙏🙏

 5. Jag har på senare tiden börjat äta mer fermenterade produkter och syrade grönsaker och inser hur mycket bättre jag mår. Det är inte superbilligt att köpa färdigt och genom denna bok hoppas jag kunna göra mer själv och således kunna spara pengar utan att tumma på hälsan!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..