Utlottning boken ”Enkel kombucha & kimchi”

IMG_5134

Äntligen har jag boken ”Enkel kombucha & kimchi” i min hand för att kunna lotta ut till en vinnare!
Motivera varför just du behöver ett exemplar av boken för att bjuda in mat och dryck med bakterier i ditt liv.
Skriv din motivering i kommentaren nedan och skriv din email adress. Vinnaren dras i slutet av månaden och meddelas via epost.
Vill du inte vänta och se om du vinner kan du köpa ditt exemplar direkt via adlibris.se!

 

 

 

 1. Har lärt mig en del av Ericas recept. Har provat att göra Kombucha ett tag men den blir ofta lite stark. Vet inte vad det beror på. Jag vill lära mig mer förstå hur jag kan förbättra. Har också provat göra fermenterade grönsaker. Talar ofta med vänner om fördelar med Row food. Några har blivit inspirerade. Om jag vinner boken kan jag inspirera andra att köpa den. Hoppas på tur!😘 Barbro

 2. Eta skriver:

  Har gjort kombucha ett år ungefär, och känner nu att jag vill komma vidare! Vad kan man göra med kombuchan? Jag vet inte ens….Jag är nyfiken och provar ständigt nytt! Tack Erica, du är en stor inspiratör! 💕

 3. Jenny skriver:

  Att drabbas av cancer mitt i livet kräver omstart. Att stärka mitt immunförsvar med fermentering är en livsmedicin. Jag vet att jag kan läka utan gifter och med goda bakterier. Behöver inspiration! Livet är en gåva. 🙏🥰

 4. Ulrica skriver:

  Fick en scoby häromdagen bara så där apropå när jag frågade några nya bekanta om kombucha, nu ligger den i kylen och väntar. Så skulle verkligen behöva lite pepp och recept så både jag och scobyn kommer igång 😊.
  Äter mer fermenterad mat nu och är nyfiken på att göra mer själv. 🍽🍋🥕 Känner att jag mår bra av mer liv i maten. 😄😍

 5. Har länge tänkt prova att göra egen kombucha men inte hittat något bra recept. Med denna bok kan jag få insperation att sätta gång direkt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..