ANNONS

Crash Course i fermenterad mat å dryck

/

Jag älskar verkligen att inspirera! Och det är väldigt roligt att sätta samman ett nytt kurs koncept men också lite nervöst att göra en kurs för första gången. Eftersom det är då mycket i allas agendor i juni så tänkte jag att jag skulle väntat till hösten att köra en kurs men där tog min iver att inspirera över. Jag satte sonika ihop en kurs för tre olika tillfällen under en dag. Överraskad blev jag när lunch tillfället var det tillfälle under dagen som blev mest populärt.

Happy M Kitchen är ett super ställe att ha workshops på. Nära deltagarna, levande miljö och hela happy m andas hälsa precis i linje med allt det jag vill sprida.

Jag passade på att plåta innan för när jag väl är igång tappar jag allt runt omkring och går in i stunden med workshopen.

Deltagarna fick frukost lunch och dessert och provsmak på flera olika drycker och smaker på kombucha. Kombucha på gröna kaffe bönor blev en ny smak för många; nice kombucha är den enda som finns med gröna kaffe bönor och den jag hade bryggt själv på gröna kaffe bönor gick verkligen hem.

Så himla kul!! Längtar till hösten när jag ska göra kursen igen.

Klicka här för att komma till ett recept på morotskakan

Kram

Erica

IMG_3600

Foto: BIANCA-BRANDON-COX

0
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00