ANNONS

Superfoods Raw food by Erica

/

När jag var hos min fotograf Bianca Brandon-Cox i söndags och skulle göra choklad med henne och hennes dotter hittade jag några påsar av mitt det superfoods märke som jag hade under 8 år. Det var en nostalgi tripp och ett kärt minne att se dessa påsar. Det var jättesvårt att släppa taget om min serie men när jag stod inför valet om jag skulle välja böcker och workshops eller gå stort med min egen linje blev valet att jag älskar att inspirera istället.
Jag var den första i Sverige som tog in och sålde raw cacao, hamapfrön, gojibär, chiafrön, kakaomassa etc i Sverige. Så att se hur dessa varor finns i våra vanliga matbutiker gör mig så glad!

Det är lite lurigt att veta att man får bra kvalité det är en fråga som jag ofta får. Och jag instämmer, jag är superpetig med den kvalite som jag använder. De som driver och äger Clearlife.se är gamla och nära vänner till mig och jag kan verkligen lita på att de erbjuder en bra kvalité.

Du kan få 10 % rabatt hos dem med koden RFBE, klicka vidare här till deras hemsida.

Superfoods är ett dagligt inslag i mitt liv, mestadels under höst och vinter när de färska råvarorna inte är lika tillgängliga.

Via denna länk till min hemsidan hittar du flera recept med superfoods och mer info kring de vanligaste som jag hade i min linje.

Superfood to Superpeople!

Kram

Erica

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00