ANNONS

SCOBYs på väg

/

I sommar ska jag emigrera till en ö, en ö som gått i släkten, där min kusin bor och det finns några andra få hus där. Jag kom på att jag hade så många scobys hemma som jag inte visste vad jag skulle göra med under sommaren, då kom Bianca som fotat boken, med den brillianta idén att jag kunde skicka iväg scobysarna till någon som ville börja med kombucha. Så var det för Bianca, hon fick några scobys av mig och hon har igång ett riktigt bryggeri hemma. Supergod kombucha gör hon! Då tänkte jag att jag kunde göra ett startpaket som jag kan sända ut. Så här är 7 startpaket på väg till sju personer som vill börja att brygga hemmavid. Spännande att se hur mina små scobybebisar kommer att må i sina nya hem.

Det finns många bra produkter för mage och tarm, bodystore har en del specialpriser så kika om du det är något du behöver för att få din mage och tarm må toppen!

Kram

Erica

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00