Ett stopp hos Open New Doors

Fullpackad bil och inknödda bland all packning för livet på landet i flera veckor. Det är så mycket som jag ”måste” ha med till livet på en ö. Något som verkligen var med var mitt nya trådlösa wi-fi :).

Vanligtvis på somrarna har jag full agenda med festivaler, retreats, utbildningar, bokskriverier men just denna sommaren hade jag mitt första uppdrag den 1 augusti, så då väcktes tanken finna en plats för att andas på landet. jag är så otroligt tacksam att jag fått låna en liten stuga på vår släktö där jag får landa och koppla upp mig mot omvärlden. Jag har tagit så många fina bilder som jag kommer att dela – det är ett paradis för mig.

 

Vi hade siktat in oss på ett stopp på Open New Doors i Mjölby för att äntligen få möta min vän och kollega Erika Frost som öppnat Open New Doors i ett stationshus i närheten av Mjölby. Jag var uberexalterad – Liv inte lika exalterad ;).

 

Den som väntar på något gott får alltid vänta för länge, men som sagt var äntligen fick jag stiga in i deras vackra Stationshus och lusläsa menyn och så klart krama om Erika med en liten bebis på magen.

Liv lite gladare efter en svettig bilresa!

Äkta paret Jonas och Erika Frost med deras son. Vilken skillnad de gör för oss som älskar grön och levande mat.

Inte lätt att välja från menyn…

 

Testade lokal kombucha och tjejerna en cola. Som jag sa till Saga ska du testa cola då får du äta sallad. Hon åt sallad och drack cola men väljer ändå hellre kombucha. Men ibland är det intressant att testa om jag säger ja eller nej.

Supermysigt i trädgården!

Erika och Erica – två raw food lovers <3

Haffade denna tjej med en vacker bricka med olika desserter. Så vackert och säkert löjligt hoyy!

Sam tog en thai sallad – nöjd blev han

Tjejerna en skagen macka. Och jag en grön sallad med hummus! Men bra att inte bli för mätt så desserterna skulle få plats.
De smakade som heaven!

Åker du på E4:an i sommar planera i ditt stopp på Open New Doors – åk dit superhungrig och lämna lycklig i kropp och själ.

För mig kommer detta bli ett givet stopp alltid när jag har vägarna förbi.

Tack för eldsjälar som Erika och Jonas.

Kram

Erica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..