Liten macka

Jag är en macko man! Älskar formatet macka men äter inte ofta ”vanliga mackor” längre.

Jag bakar varje vecka till familjen, glutenfria frallor och ibland blir det att jag tar en med olika pålägg, tahini och honung är löjligt gott!

Häromdagen gjorde jag en tomat tapenad, som blev väldigt god.

Soltorkade tomater, blötlagda 1 timma

Olivolja

Färsk rosmarin

Valfritt vitlök

Busenkelt att mixa ihop i mixer eller matberedare och håller cirka en vecka i kylen.

Min vardags mat blir mest i farten men har fått önskemål om att dela mer om min vardags mat. Ofta höftar jag men hoppas ändå att det kan ge inspiration till dig!

Kram

Erica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..