Skönhet kommer inifrån

Det pratas mycket om både inre och yttre skönhet; hur skönhet börjar inifrån med tankar, bra kost och tillskott. Andra tycker att man kan fixa och piffa på utsidan och då påverkar det hur man tänker om sig själv. För mig handlar skönhet om energi. Här där jag är, hänger jag en del med får. Att sitta där i fårhagen, gosa med fåren, se in i deras ögon och lyssna till deras andedräkt ger mig ro in i själen. Det slog mig så att det ”fulaste” fåret är det mest gosigaste och utmärker sig mest, genom sin sköna personlighet. Vilket gör henne, för mig, till det vackraste fåret i hagen. För mig är skönhet energi. Vilken energi som någon sänder ut. Sedan är jag en person som söker skönhet i allt jag ser, jag tror på det vackra hos varje människa. Likväl har jag väldigt svårt att se skönhet i mig själv.

Jag är ett skal, ett skal som påverkas av min livsstil; vilka tankar jag tänker, vad jag äter, min sömn, mina relationer – hela min livsstil påverkar mitt yttre skal. Och det jag fyller mitt skal med på insidan (och kanske påverkar själen som kanske svävar fritt kring mig?…) Vad som är så otroligt tydligt är att jag kan väva samman body, mind & spirit på ett skönt sätt när stor del av min kost består av raw food. När jag fyller min insida av levande, sprakande, raw mat ger det mig en skön känsla inuti mig, som blir en tydlig spegling på mitt yttre. Att jag är mer okej med mig själv, hur mitt skal ser ut. Jag har mer  kontakt med min själ och kan lyssna in till något större än mig själv på ett mer inkännande sätt. Så för mig är raw food skönhet – ett kraftfullt verktyg till att skapa mer skönhet i livet.

Johanna Bjurström som jag arbetar med tight har skapat ett Beauty Mastery Program som väver samman alla delar i livet för att skapa hållbar skönhet för resten av livet – från insidan och ut. Till och med 31 juli kan du få ett 50 % rabatterat pris!

Klicka på denna länk för att signa upp för att bli din egen Beauty Master, och bjud in mer skönhet i livet.

Du är fin!

Kram

Erica

Få din drömhud! 

Har du som många andra provat det mesta för din hud, men inte lyckats hitta lösningen? Det kan bero på att man symptombehandlar och inte arbetar med grundorsaken till själva problemet. 

Huden är ditt största utsöndringsorgan och när kroppen inte orkar att ta hand om allt så får huden ta det. Det visar sig som olika symptom som exempelvis akne, eksem, pigmenteringar, för tidigt åldrad hur m.m. Det är kroppens sätt att tala om för dig att den behöver hjälp, men vi har inte lärt oss att tyda språket. Det första du behöver göra är att återställa den obalans som finns inuti kroppen samt att använda bra och effektiva hudvårdsprodukter på utsidan. Genom detta prgrammet får du alla verktyg och den kunskap du behöver för att få en finare hud.

Johanna Bjurström som har tagit fram Beauty Mastery Program har arbetat med skönhet och hälsa i över 20 år. Hon blev utsedd 2018 att vara en av de tio främsta inom naturlig skönhet i Skandnivanven. Johanna har hjälpt människor till en bättre hud med hennes beprövade metod i många år och vidareutbildar idag hudterapeuter att arbeta inifrån och ut för att uppnå bästa resultat. 

Programmet pågår under 6 veckor och transformerar dig till en bättre hudhälsa! Du får alla verktyg och support du behöver till en finare, hud steg för steg.

Programmet är det snabbaste sättet att få resultat. Du kommer varje vecka få uppgifter vad du behöver göra samt stegvis få de lösningar du behöver, både fysiskt som den mentala hälsan, allt hör ihop och detta kan visa sig som olika hudproblem. Du får lära dig mer om din kropp och hud och vad just du behöver för att få en hållbar hudhälsa! 

Under programmet och även efter du är klar får du vara med i Facebookgruppen Beauty Mastery Program. Där kommer det hållas A&Q möten varje vecka, där du kan ställa frågor till Johanna och de andra i teamet och tillsammans med andra tar du lättare steg framåt. 

Tillsammans med andra likasinnade, med support och med mig kommer du ta dig till nya höjder och må bra och känna dig snygg från insidan och ut!

Beauty Mastery program passar dig som vill ha resultat!

Du kan börja när du vill och köra i den takt du vill. 

Du har en prisgranti och om du mot förmodan inte skulle få resultat, så får du pengarna tillbaks (med förutsättning att du har gjort allt som programmet säger).

Du får bland annat:
* Verktygen och kunskapen du behöver för att få en fin hud. 

* Stöd och support i Facebookgruppen.
* A&Q calls varje vecka.
* En community med likasinnade för pepp och kunskap. 
* Du kan när som helst börja och du kör i din takt.  
* Prisgaranti och pengarna tillbaks om du mot förmodan inte skulle få resultat. 

Vad har du att förlora och vad skulle det kosta dig om du inte gjorde något med ditt hudproblem idag? 

Välkommen i gänget och vi ser fram emot att ha dig med! 

Varma hälsningar 
Johanna Bjurström med Holistic Health Academy gänget!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..