Esse – Bästa hudvårdsprodukterna

Nu har jag testat de bästa hudvårdsprodukterna jag någonsin använt – jag är fast kan jag säga!

När jag var med Johanna Bjurström på Sthlm beauty week fick jag träffa Christoffer och hans mamma som tagit in Esse till Sverige. Hudvård med probiotika och jag som är tokigt i allt med bra bakterier från insidan blev själaglad när jag fick med mig ett resekit för att prova. Nu har jag testat i en vecka, deras produkter är verkligen dryga och dunder undergörande för huden. Jag känner verkligen hur min hud har fått ett nytt liv, bokstavligt talat. Jag är annars väldigt lat när det kommer till min hy, jag har alltid haft en bra hy men kunde känna när jag klev över 40 strecket att jag fått anstränga mig lite. Serum, peeling, ansiktsmask har blivit ett nytt utforskande för mig.

Fortfarande lika lat; använder mest kokosolja, vatten, ricinolja och någon eko dagkräm. That’s it.

Men nu är jag fast. Jag är till och med lite sugen på att boka in en ansiktsbehandling hos någon Esse hudvårdsterapeut.

Några ord om hur min hud känns:

Len

Lyster

Strålande

Lugn

Vital

Ren

Fastare

Jämnare

 

Läs mer om Esse skincare på deras hemsida.

 

Efter ett kallt kvällsbad i havet. Lika levande som man känner sig efter det, så levande känns min hud efter Esses produkter.

Jag vill understryka detta är verkligen inte något annonssamarbete utan bara vad jag vill dela om detta fantastiska hudvårdsmärke.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..