Första gången

Någon gång ska vara den första! För några veckor sedan fick jag prova att äta bäret Saskatoon för första gången. Mmm vad jag älskade smak och konsistens. Som en korsning mellan blåbär, melon och en vindruva. Andra gången jag fick prova var i min väns odling, och jag blev lika frälst igen.

Tredje gången blev jag super paff! När jag var ute med Liv på den innergård som finns där min mamma bor, hittade jag bäret där. Smakade lika ljuvligt! Jag skyndade till mamma och berättade och hon  plockade flera askar. Jag googlade lite kring bäret och delar mina resultat nedan. Så håll utkik efter detta superbär som kan gömma sig på en innergård i stan:) Bilden ovan är från min mammas buske på gården. Läckert va?

Kram

Erica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..