Nya planer

Jag har tänkt i så många olika nya banor under sommaren hur jag kan sprida raw food vidare.

Det är verkligen min passion att göra det, helst i samband med att kunna ta hand om kroppen. Jag har också haft en längtan att göra det mer i mitt närområde, därför när min vän Linda Myrberg på Nordic Superfoods hade berättat om hennes koncept med bastu och spa och hur vi kanske skulle kunna skapa något ihop. Ett event för hela kroppen och själen, så har jag börjat utforska olika möjligheter till det. Så igår kom jag till Stenungsbaden Yacht hotel för att känna in miljö, ser hur spaet var, se deras frukost och mat utbud. Många drömmar skapades i morses med utsikt över havet. Jag hoppas att allt tar form inom kort och jag kan dela med er.

Att i Stenungssund hitta min bok på Akademibokhandeln var lycka också – jag älskar att inspirera!

Kram

Erica

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..