ANNONS

Sallad på en plåt

/

Någon annan som gillar jordgubbar i sallader? Jag är helt tokig i sallad med jordgubbar, andra bär och vissa frukter och ibland torkade frukter.

Just nu är jag på fina Solhälla och bor i en lägenhet som ledare/lärare bor i när de har sin workshop/ föreläsning eller som jag min utbildning. Köket användes mest för att göra te och någon enklare måltid så idag när jag ville göra en stor sallad tog jag en ugnsplåt. Fungerade perfekt!

Basen var gröna blad från kursgårdens egna odlingar, jordgubbar, färsk rödlök, olivolja, svartpeppar och balsamico kräm.

Toppa med raw parmesan ( paranötter/hampafrön/ pumpakärnor körda med salt, bjäst och olivolja) eller ostparmesan!

Blir nog en repris imorgon igen 🌱🍓!

Kram

Erica

0
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00