ANNONS

I will always be a student

/

Img 6251.jpg

I början av mars började jag gå Johanna Bjurströms utbildning till Hälso- och Livsstilsterapeut. Det är en utbildningen som flera av mina elever på Raw Life Education har gått och hyllat den som ett perfekt komplement till Raw Life Education. Äntligen skapade jag utrymme i kalendern för att själv förkovra mig inom näring, hälsa och livsstil. Mina studier har inte riktigt fått den uppmärksamhet de har förtjänat så nu vackra sommardagar gör jag bänken på gräset till skolbänk. Laddar upp med pennor, block, solhatt och en karaff vattenmelon vattenkefir.

Jag älskar att lära mig, och ser alltid mig själv som en student. Det finns så mycket information att ta in från kloka och visa människor. Det gör att jag kan ge än mer information och kunskap vidare på mina föreläsningar, workshops och Raw Life Education.

Anmälningarna är i full gång till höstens start av dig som vill dyka in djupt och brett in i den Raw livsstilen. På utbildningen kommer Johanna och föreläser.

Första delen:

Höststarten: onsdagen den 18 september – söndagen den 22 september

Andra delen

Höststarten: onsdagen den 16 oktober – söndagen den 20 oktober

Maila mig på info@rawfoodbyerica.se

Img 6252.jpg

“When the student is ready, the teacher will appear”

Img 6262.jpg

Img 6255.jpg

Vätske paus med ett glas svalkande och livgivande dryck.

Img 6259.jpg

Hur du gör vattenkefir hittar du i min bok ”Enkel kombucha och kimchi”.

Img 4687.jpg

0
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00