Ikea förbättrar

Raw boll på Ikea!! Efter mina snart 15 år med raw food så känns det som vi kommit långt när Ikea erbjuder raw bollar.

Och goda till och med 😘

Min räddning som komplement till salladsbuffé 💚.

Kram

Erica

  1. Det var en fin salladsbuffe med grönkål, vitkål, morötter och vinägrett + curry sås med en boll till blev det perfekt:) Ikea kållered

  2. Ja, visst är det positivs att de har rawbollar men jag kan inte låta bli att störa mig på att när resten av världen försöker få oss att äta nyttigare så tar har ikea plockat bort så att sallad inte ingår. Den får man köpa till i så fall, en pytteliten burk med några salladsblad, lite gurka och tomat. Det tycker jag är dåligt. Menar du att du ätit salladsbuffe på ikea? På vilket ikea finns det?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..