Loppis loppis – detox av saker

Since i came home I have been detoxing my home 🤪 shifting the girls rooms, what makes me so aware is that stuff that doesnt matter can take so much time to sort out. As in Life the stuff that doesnt matter needs to be sorted out and it takes time. So now I want to only invite things that matters to me in my Life; things, thoughts and meetings ❤️. Also crazy aware about the Life long and daily process of detoxing 😝. What matters to me today may not be so important for me tomorrow❣️ Let go and let Life make its way through me ❤️.

 

Denna text och bild lade jag ut tidigare idag på Instagram. Så himla skönt att rensa rensa och rensa. Vart kommer alla grejer ifrån? Ofta från loppisar faktiskt men det är så många saker som smyger sig in, precis som mat kan smyga sig in. Man undrar hur hälsan/vikten kunde bli sådär, när den där smygmaten smyger sig in.. Både hem och kropp behöver detoxas. Rensa för att nytt ska få plats, eller rensa för att inte fyllas med nytt. Det är väl det som ofta är felet om man vill gå ned i vikt, det funkar superbra att tappa i vikt eller göra en inre rening men sedan gör livsstilen att spacet fylls med nya saker igen. Så nu har hemmet fått sig en uppröjning, lite nya saker har fått ta plats och snart ska jag sätta igång med en Kickstart med min bok ”Kickstarta med Superfoods” så snart barnen börjat skolan. Jag ska köra på några veckor och se hur det känns, ofta efter en vecka går det på lätt, efter tre veckor har det blivit en vana och efter 9 veckor är det en förändrad livsstil. Ska bli spännande att se hur hösten blir. Förra hösten gjorde jag Kickstarta i tre veckor, återgick till vanliga vanor och sedan fastade en vecka. Jag skapade en grymt bra grund tills det bjöds på julbord, julmat etc ;).

Följ mig med min Kickstart och kanske gör en själv med början i nästa vecka:)

Kram

Erica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..