ANNONS

Hud och Kosmetik mässan 2019

/

Från pressfrukost till Hud och Kosmetikmässan, där Johanna ska föreläsa.

Vi träffade Carina med kollega från Rosenserien – fullkomligt älskar deras produkter. Jag använder sällan deodorant men om jag ska göra det så blir det rosenseriens som jag använder – den bästa. Sam har börjat använda deras Eco man serie och han gillar den skarpt! Deras cerat är en vinnare nu när läpparna börjar bli lite torra. Ja, verkligen alla produkter är kanon. Jag har deras dagkräm nu och jag doftar som en ros halva dagen.

En del naturligt och eko, och en del plastic fantastic. Allt in the name of Beauty!

Johanna som arbetat med hud och näring i över 20 år går bara för det bästa. Och det bästa sminkmärket hon rekommenderar är Inika. Så jag är super nyfiken på det märket, jag fick med mig några prover som jag bara längtar att testa. Ofta så är jag osminkad men när jag väl ska göra det så vill jag ha det bästa! återkommer med hur det kändes 🙂

Ett Göteborgsbaserat märke som jag träffade för första gången för 9 år sedan har verklige utvecklat sitt koncept – de har kristaller i sina krämer. Och det går jag verkligen igång på! Det blir nästa kräm som jag vill prova. De har en ansiktsmask som jag kan sova med, hur bra är inte det!

Ett favorit märke som jag testade i somras var Esse Probiotics – hudvård med probiotika. Min hud blev helt galet len och jag märkte skillnad på bara fem dagar.

Det var extra roligt att få träffa deras grundare, Trevor, till höger på bilden, och till vänster är Christopher som är ansvarig för Sverige, Norden och även Europa tror jag. Probiotiska hudvård är på stor uppgång!

Fina vännen Susanne kom även till mässan då hon är skönhetsredaktör på tidningen Hälsa, är projektledare för NOC och håller i Organic Beauty Awards. Här får hon testa naturlig facelift.

Trevor hade en intressant föreläsning om bakteriernas vikt på huden. Hans rekommendation – tvätta dig inte, absolut inte med tvål eller med handsprit. Vi behöver bakterierna på huden. Vilken kunskap han besitter!

Hittade även de bästa Spirulina sprinkles från Simris Alg, som jag älskar att ha på en sallad. Jag köpte goda teer och Johanna fettsyror.

Vår Hälsohero Johanna hade en föreläsning om naturlig hudvård.

Ja, vad stoppar vi i oss och vad stoppar vi på oss?

Lika viktigt som ren mat med livskraft är ren hudvård med livskraft

Bästa kom igång tipsen från Johanna!

Två trötta blondiner på väg hem för att någon timma senare träffas på zoom för att möta personer som Johanna utbildat inom hudvård och näring. Johanna och jag delar verkligen vår passion och vi lever med vårt jobb 24/7. Vi älskar det vi gör, vi älskar att sprida det och ha personer som är som oss, som lever med sitt jobb, det är så viktigt ha varandra. Johanna brukar peppa mig att skriva tacksamhetslistor, både morgon och kväll. Så idag blir min lista:

Tack för alla möten med människor som skapar och delar med sig av sig själva för att göra denna världen med hållbar och lycklig.

Tack för att jag får arbeta med det jag älskar.

Tack för att jag har en frisk kropp som jag vill ge det bästa så jag kan sprida hälsa så länge som möjligt.

Kram

Erica

0
2

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00