Fermentera mera!

En bubblande förmiddag på Pepstop med en workshop i fermenterad mat. Är det något ALLA kan göra är att introducera mer levande bakterier i sin kost. Så att få träffa flera fermenterings sugna denna dag var buskul.

Vi snackade kombucha, smakade kefir, öppnade en sprängklar ginger beer, åt choklad kaka med kombucha fermenterad frosting, miso bowl, krispiga kex.

När deltagarna var på väg hemåt skulle de direkt hem och börja fermentera i sitt eget kök.

Bästa Renée kom förbi och jag fick en kram. Hon sprang iväg till sin träning men åt maten efter träning. Hon lade ut på sina händelser att hon gillade kimchin supermycket, gör mig så glad att en hon som är sådan finsmakare gillade den.

Ett tillfälle av denna kurs kommer i Göteborg i höst på Happy M Kitchen.

Hoppas vi ses då!

Kram

Erica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..