ANNONS

Att vilja synas

/
IMG_7709
I höstnumret av tidningen Free fick jag äran att vara cover girl på omslaget. Jag har varit på framsidan på en del tidningar genom åren och då med en stylist som fixat att jag ska se ”naturlig” ut i över en timma och med en professionell fotograf. Och med sista touchen i photoshop. För detta omslag blev det snabba puckar och jag som inte hade rört smink på över två månader och inte tvättat håret på hela sommaren, fick hoppa in i duschen och tvätta håret. Men där stannade det. Det blev ett nytvättat hår men inget smink. Och min fina vän som fotograf med min telefon.
Med detta vill jag säga att vi kan lägga på oss masker; smink är en slags mask, masker genom våra personligheter, olika masker för olika situationer i livet – med raw food i min kropp känns det som jag inte behöver samma mask; varken smink ( sedan kan det vara roligt och man kan se lite piggare ut med att sminka sig), eller andra masker i livet – utan jag är här på jorden som den jag är. Raw. Mig själv. Och i det finns det ett tillåtande, en acceptans och något som är rofyllt. Men också lite scary och väldigt sårbart, när det inte finns något att gömma sig bakom. Som jag brukar säga när man äter stor del raw food ” there is nowhere to hide”. Vill du utforska raw food; hur du tillagar det, hur du kan använda det i livet som ett kraftfullt verktyg för balans och energi, hur du fermenterar, gör desserter, raw choklad och även utforska raw food livsstilen – så finns det olika kurser du kan komma på och fler kommer på agendan. Uppdatera dig här med kursdatum.
Kram
Erica
1
2

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00