Utlottning av boken Smart Mat

Img 7700.png

Min fina vän och kollega har skapat en bok om vegankost tillsammans med Veronica Hedberg, specialistläkare och vice ordförande i Läkare för Framtiden. Vackra bilder och illustrationer från bästa Bianca Brandon-Cox. I boken får du veta mer om växtbaserad kost och hur och varför du ska bjuda in mer växtbaserad kost. Susanne har även skapat mumsiga recept till boken. Du kan vinna ett exemplar av denna fina och kunskapsfyllda bok. Motivera varför just du vill äta mer växtbaserad kost!
Skriv din kommentar genom att lämna din kommentar nedan. Kom ihåg att ange din emailadress.  Vinnaren dras i slutet av månaden och meddelas via mail.

IMG_7698

Foto: BIANCA-BRANDON-COX

  1. Jag har börjat ställa om min kost till största delen växtbaserat då jag är i behov av att läka min kropp och har insett att denna kost mår jag allra bäst av. Behöver dock mer inspiration till mitt just nu ganska fattiga förråd av växtbaserade recept. 😊

  2. Jag äter veganskt idag. Men det skulle vara fint att få mer inspiration till nya rätter som jag kan dela med min familj och vänner. Tack!

  3. Jag skulle vilja testa att äta mer vegetarisk mat för att sedan kunna inspirera min familj till att äta mer vegetarisk kost. Speciellt utmanande och viktigt att försöka få min 16 åriga son som har barnreumatism att äta mer grönt och hälsosamt.

    Hälsningar Veronica

  4. Jag blir sugen på boken gen8m titeln både för kropp o hjärna o äter helst växtbaserat för djurens o planetens skuld! Mina barn o deras kompisar äter gärna vegetariskt men jag behöver ny inspiration för att laga god mat till dem, där för vill jag vinna boken!

  5. Irene skriver:

    Ensam vegan i köttätarfamilj. Då behövs mycket goda idéer och mycket inspiration. Kanske kan jag få mina kära att lämna köttbiten och äta lite mer veganskt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..