Kurs på underbara Solgläntan

Har precis parkerat bilen utanför och vill dela några kort från Heldagsinspirations kursen på Solgläntan som jag haft idag. En sådan dag vill jag inspirera till vad, varför och hur komma igång med raw food hemma.

En av deltagarna sa efteråt ”mitt liv kommer bli helt förändrat”, just att höra det är helt otroligt fint.

På morgonen när jag kom och dimman lättade gick jag och plockade blommor och lite vilda blad.

Det var så vacker..

Sedan var det fullt ös hela dagen. Med frågor, inspiration, massor av mat och nya insikter.

Som vanligt sådana här dagar hinner jag inte med att foto. Men några foton blev det.

Härlig dag, härliga människor och härlig mat. Längtar till nästa gång jag har kurs på Solgläntan 19/10 och 16/11, om andra ämnen att dyka in i~ desserter, adaptogener, supergoda, fermenterar och julmat. Mums!

Kram

Erica

Kika

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..